Autonvuokraus Tukholma

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tukholma

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Tukholma tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Tukholma kauttamme.

Tukholman opas

Bilutleie Stockholm
Tukholma Autonvuokraus

Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla Itämeren rannalla, ja se on Ruotsin pääkaupunki ja suurin kaupunki – väkiluku 870 000 (2011). Jos lasketaan pääkaupunkiseudulle, väkiluku nousee lähes 2,1 miljoonaan.

Pääkaupunki sijaitsee Tukholman läänissä ja kuuluu Södermanlandin maisemaan.

Kaupunki on Ruotsin kulttuurinen, taloudellinen ja poliittinen keskus, ja se on myös erittäin suosittu matkailukohde – yli miljoona kävijää vuosittain. Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungeiksi vuonna 1998 ja Euroopan ympäristöpääkaupungeiksi vuonna 2010.

Kaupunki on kuuluisa kauniista saaristostaan, jossa on lähes 30 000 saarta, saareketta ja riuttaa.

Nähtävyyksiä

Tukholmassa on lukemattomia nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä, ja jotkut eniten vierailtuja ovat mm. Gamla Stanin keskusta tukholmalaisen 1700-luvun linnan kanssa, Storkyrkan – alun perin 1200-luvulta, Reichstag House, Tukholman Stadshus – kaupungintalo 1923 ja Tukholman medeltidsmuseum – historiallinen museo, joka keskittyy keskiajalle.

Gamla Stan Tukholmassa.

Muita suosittuja kiinnostavia nähtävyyksiä ovat Riddarholmskyrkan – alkuperäinen 1300-luvulta, Luonnonhistoriallinen museo, veistospuisto ”Millesgården”, Vasa-museo – kunnostuksella vasa-aluksella vuodesta 1628, Skansen – ulkoilmamuseo ja eläintarha, Moderna-museo – pohjoismaisen ja kansainvälisen nykytaiteen näyttelyillä sekä Kansallismuseo – taidenäyttelyillä, joissa voit myös nähdä Rembrandtin, Renoirin, Degasin ja Goyan teoksia.

Tutustu Tukholmaan autonvuokrausta

Tukholma on epäilemättä yksi Skandinavian kauneimmista suurkaupungeista, jossa on paljon jännittäviä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Pääkaupunkia lähellä oleva alue on vähintään yhtä jännittävä, ja jos sinulla on aikaa, sinun pitäisi hemmotella itseäsi retkillä kaupungissa ollessasi. Tukholman lähellä on useita pieniä kaupunkeja, jotka ovat tutustumisen arvoisia, puhumattakaan kaikista saariston upeista paikoista. Tässä muutamia ehdotuksia retkille, jotka on helppo suorittaa autonvuokraus.

Ylellinen ja kunniitettu Grand Hotel Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden – Kylpylä- ja merenrantakohde aivan Tukholman ulkopuolella

Kun Tukholmassa on kuuma, on hyvä tietää, että Ruotsin pääkaupunkia ympäröivät monet upeat saarekkeet, saaret ja smust -merenrantakohteet. Saltsjöbaden on yksi parhaista paikoista nauttia kesästä, ja kaupunki on vain lyhyen ajomatkan päässä Tukholmasta. Alun perin Saltsjöbaden oli paikka, jossa rikkaat ihmiset menivät parantolaan, sen lisäksi, että monilla heistä oli yksinomainen kesämökki täällä. Kaupunki on nykyään vilkas ja miellyttävä paikka kesällä, jossa on monia kulttuuritapahtumia,aktiviteetteja nuorille ja vanhoille sekä useita hienoja rantoja, joille asettua. Saltsjöbadenissa on kaikenlaisia majoituksia vakuuttamattomasta jakunnonarvoisasta Grand-hotellistakohtuuhintaisiin kesämökkeihin. Ravintoloissa ja kahviloissa on tarjolla perinteisiä ruotsalaisia ruokia, ja useat ovat erittäin hyviä mereneläviä.

  • Se on enintään 19 kilometriä Tukholman keskustasta Saltsjöbadenin uimaparatiisiin. Käyttöaika on normaalisti 25–30 minuuttia.
Keskiaikainen Sigtunan kaupunki on Ruotsin vanhin kaupunki.

Sigtuna – Ruotsin vanhin kaupunki

Pienessä keskiaikaisessa Sigtunan kaupungissa on todella liian vähän asukkaita vetoamaan kaupungin asemaan. Siitä huolimatta sitä pidetään yhtenä Ruotsin historiallisesti tärkeimmistä kaupungeista. Sigtuna oli maan hallinnon, kaupan ja uskonnon keskus lähes 300 vuoden ajan. Täällä tehtiin Ruotsin ensimmäiset kolikot, ruotsalaiset arkkipiispat, Ruotsin ensimmäinen kristillinen kuningas kruunattiin Sigtunassa, ja uskotaan, että useat ruotsalaiset kuninkaat hallitsivat täältä aikoina. Nykyään Sigtuna houkuttelee monia vierailevia turisteja ja erityisesti historiasta ja kauniista pikkukaupungeista kiinnostuneita. Intiimien katujen kauniin asutuksen lisäksi Sigtuna ylpeilee maailman suurimmalla runkivikokoelmalla. Pysähdy myös vaikuttavalla Skoklosterin linnalla, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungista pohjoiseen. Linnassa oli ruotsalaisen kenraalin koti aikana, jolloin maa oli yksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista valtioista. Se on rakennettu 1600-luvun puolivälissä ja on poikkeuksellisen hyvin säilynyt.

  • Tukholman keskustasta Sigtunaan on noin 48 kilometriä, jos ajat suurimman osan E4-moottoritien pätkästä. Ajoaika on noin 45 minuuttia.

Drottningholmin linna – Kuninkaallinen perheasunto

Ruotsin kuninkaallinen perhe asuu enimmäkseen Drottningholmin linnassa aivan Tukholman keskustan ulkopuolella. Linna on rakennettu 1600-luvullaja se on parhaiten säilynyt laatuaan maassa. Nykyään linna on yksi Ruotsin tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja suurin osa siitä on avoinna yleisölle. Kuninkaallinen perhe käyttää yksityisesti vain yhtä siipeä. Jos liityt kierrokselle linnaan, näet saleja eri aikakausilta, gallerian, jossa on taiteilija Adriaen de Vriesinainutlaatuisia veistoksia, ruotsalaisen taidemaalari Evert Lundquistin studio, kauniit puutarhat, mukana oleva kappeli ja linnan oma teatterirakennus. vakre hager Jälkimmäisessä järjestetään sekä näytelmiä että oopperaa, yleensä linnanpuistossa pidettävän kesäfestivaalin yhteydessä.

  • Tukholman keskustasta Drottningholmin linnaan on vain 12 km:n ajomatka. Ajoaika on yleensä 20–30 minuuttia riippuen linnaan vievän tien liikenteestä.
Drottningholmin linnassa on opastettuja kierroksia ja kaunis puutarha.
Gripsholmens Slott rakennettiin ensimmäisen kerran 1300-luvulla linnoitukseksi.

Mariefred – Idyllinen pikkukaupunki ainutlaatuisilla rakennuksilla

Mariefredin pikkukaupungissa on vain muutama tuhat asukasta,mutta sitä pidetään yhtenä Ruotsin tärkeimmistä kaupungeista historiallisessa kontekstissa. Kaupunki sijaitsee idyllisesti yhden Mälaren-järven vuonovarsien vieressä, jossaon venesatama ja merellinen tunnelma. Asutus koostuu enimmäkseen pienistä ja kauniista puutaloista, joissa on useita historiallisia rakennuksia keskiajalta. Näistä keskeisin on Gripsholmens Slott. Linna rakennettiin ensimmäisen kerran 1300-luvulla linnoitukseksi, ja sitä on laajennettu ja rakennettu uudelleen useita kertoja sen jälkeen. Mariefredin vierailu on kuin palaa ajassa taaksepäin. Gripsholmenin linnassa ja linnan kauniissa puutarhoissa vierailun lisäksi voit muun muassa tehdä retken järvelle höyrylaiva S/S Mariefredin kanssa,matkustaa lähialueella vanhalla höyrykäyttöisen junan kanssa,käydä useissa mielenkiintoisissa museoissa ja kävellä kuninkaallisessa hirvipuistossa.

  • Mariefred sijaitsee noin 66 kilometriä Tukholmasta länteen, Eskilstunan suuntaan. Ajoaika on normaalisti hieman alle 1 tunti.
Öölannissa on hyvät uintimahdollisuudet kauniilla rannoilla.

Öland – Todellinen ruotsalainen lomaparatiisi

Öland on Ruotsin toiseksi suurin saari, jonka vain Gotlanti ohittaa. Se sijaitsee lähes kokonaan mantereelle, ja siltayhteys on avoinna ympäri vuoden. Silta kulkee historiallisesti kuuluisasta Kalmarin kaupungista,joka on myös matkan arvoinen. Öölannilla Ruotsin kuningasperheellä on kesämökki, monet ruotsalaiset matkustavat tänne lomailemaan kesällä. Sen lisäksi, että Ölandilla on erinomaiset uintimahdollisuudet kauniilla rannoilla,se on kuuluisa arkeologisista kaivauksistaan ja historiallisista rakennuksistaan. Saarella on useita muinaisten linnoitusten raunioita ja niin sanottuja kylälinnoja (linnoitettuja siirtokuntia rautakaudelta ja pronssikaudelta) sekä myös ehjämpiä ja nykyaikaisempia kansalaisia, mukaan lukien Borgholmin linna. Löydät myös modernimpaa arkkitehtuuria, joka on vaikuttavaa, kuten Ruotsin kuningasperheen kesäasunto Öölannissa. Tämä on saari ajaa, jos olet kiinnostunut taiteesta, luonnosta ja mukavasta lomaelämästä.

  • Tukholmasta Kalmariin,jossa sijaitsee Öölantiin ylittävä silta, on 407 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä kestää noin 4 tuntia ja 45 minuuttia.
  • Joltain etäisyydeltä Norrköpingistä etelään ajat saaristoa pitkin ohittaen useita miellyttäviä pikkukaupunkeja, jotka sopivat lepotauolle.
Pysäköintiä katujen varrella ei ole niin helppo löytää Tukholmasta.

Pysäköinti Tukholmassa

Parkkipaikan löytäminen kadulta Tukholman keskustasta ei ole aina yhtä helppoa, eikä todellakaan Gamla Stanissa. Maksut ovat myös melko korkeat. Keskustan lähellä olevilla asuinalueilla, kuten Södermalmilla, se on edullisempi, mutta täällä on suuri kilpailu pysäköintipaikoista. Jos löydät tilaa pysäköidä merkitylle alueelle kadulla, sinun on maksettava maksu jalkakäytävällä olevan automaatin automaatista. betale avgift på en automat Koneet hyväksyvät kolikoita, pankkikortteja ja luottokortteja. Kuitin on oltava selvästi näkyvissä auton tuulilasissa.

Paras vaihtoehto on pääsääntöisesti hyödyntää monia Park-and-Ride-tiloja. Nämä ovat julkisia pysäköintipaikkoja, jotka sijaitsevat julkisen liikenteen välittömässä läheisyydessä keskustaan. Hinnat täällä ovat huomattavasti alhaisemmat kuin mitä sinun on maksettava itse keskustan sisällä olevissa pysäköintihallissa. Halvin hinta on, jos saavut parkkipaikalle klo 5.00-9.00. Huomioithan, että päivittäinen ajaminen keskustassa maksaa erillisen maksun.

Liikenne Tukholmassa

Teknisesti se on helpompi ajaa Tukholman keskustassa kuin useimmissa muissa Euroopan kaupungeissa. Liikenne on suhteellisen vähäistä, ja kuljettajat ovat enimmäkseen kohteliaita ja ystävällisiä. Vierailijana et todennäköisesti stressaa ajaessasi vuokra-autoa Tukholman kaduilla. Ruotsalaiset kuljettajat rikkovat harvoin liikennesääntöjä, he yleensä pitävät nopeusrajoituksen ja pysähtyvät jalankulkijoille.

Ajaminen Tukholman ja muiden Ruotsin suurten kaupunkien ulkopuolella on vielä helpompaa ja mukavampaa. Tiet ovat jatkuvasti hyviä, liikenne melko mukavaa, ja tämä on yksi Euroopan turvallisimmista maista ajaa sisään.

Kaikilla kansainvälisillä lennoilla käytetään terminaaleihin 2 ja 5.

Lentokenttä

Tukholman Arlandan lentokenttä sijaitsee Ruotsin pääkaupungin keskustan pohjoispuolella ja on Pohjoismaiden kolmanneksi suurin lentokenttä. Arlandaa käyttää vuosittain noin 27 miljoonaa matkustajaa. Suurin osa näistä matkustaa kansainvälisillä lennoilla Euroopan kaupunkeihin, mutta tukholmaan ja sieltä pois kulkee myös suoria lentoja muun muassa Yhdysvaltoihin,Aasiaan ja Lähi-itään. Lentokentällä on neljä terminaalia, joita on 2-5. Kotimaan lennoilla käytetään terminaaleista 3 ja 4, kun taas kaikilla kansainvälisillä lennoilla käytetään terminaaleihin 2 ja 5. Kaikki liittimet on kuitenkin kytketty.

Kaikki autovuokraamot kootaan erilliseen keskukseen lentoaseman pysäköintilaitoksessa nimeltä P2 Beta (pitkäaikainen pysäköinti). Siellä on täysin mahdollista kävellä, mutta voit myös käyttää bussia, joka kulkee uloskäynnistä kaikkiin terminaaleihin. Bussissa on selvästi merkintä ”P2 Beta”, ja se kulkee jatkuvasti. Tästä päivästä lähtien Hertz, National, Sixt, Alamo, Europcar, Budget, Enterprise ja Avis tarjoavat autonvuokrausta Tukholman lentokentällä.

  • Se on noin 40 kilometriä Tukholman keskustasta Tukholman Arlandan lentokentälle. Suurin osa ajosta kulkee E4-moottoritiellä, ja ajoaika on noin 35 minuuttia.