Autonvuokraus Kööpenhamina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kööpenhamina

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Kööpenhamina tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Kööpenhamina kauttamme.

Kööpenhaminan opas

Bilutleie København
Kööpenhamina Autonvuokraus

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki ja suurin kaupunki, jase sijaitsee Juutinrauman salmen yhtymäkohdassa Sjjlandin ja Amagerin saarilla. Itse kaupungissa on 540 000 asukasta (2011), kun pääkaupunkiseudulla on noin 1,2 miljoonaa asukasta. Kööpenhamina on maan tärkein kulttuuri- ja talouskeskus. Lisäksi kaupunki on tärkeä liikenteen solmukohta.

Kööpenhaminan keskustaa kutsutaan ”kantakaupungiksi”, ja tässä sijaitsee kävelykatu ”Strøget” – joka kulkee Raatihuoneentorilta Kongens Nytorville. Strøget tunnetaan upeista ostoksistaan kauppojen, isojen lehtien ja pelihallien kanssa. Kööpenhamina on myös kuuluisa vilkkaasta ja monipuolisesta yöelämästään, ja kesäisin Nyhavn on suosittu ja värikäs ravintola- ja kahvila-alue.

Nähtävyyksiä

Suurin osa luultavasti tietää Kööpenhaminan kuuluisan veistoksen ”Pieni merenneito” vuodesta 1913, joka sijaitsee Østerbron kaupunginosan satamassa – hieman kaupungin keskustasta pohjoiseen. Myös kaupungin huvipuisto ”Tivoli” on tunnettu yleisölle. Muuten Kööpenhaminassa on lukemattomia nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä – mukaan lukien maan johtavat museolaitokset kulttuurihistoriassa, taiteessa ja luonnonhistoriassa.

Monet turistit löytävät tiensä Amalienborgin linnaan vuodesta 1766 – joka on ollut kuninkaallinen asuinpaikka vuodesta 1794. Osa linnasta on avoinna yleisölle – mm. museo, joka esittelee kuninkaan yksityisiä huoneita vuosilta 1863 – 1947. Tanskan kuninkaiden kronologiset kokoelmat ovat näkemissä myös Amalienborgin museossa.

Muita nähtävyyksiä Kööpenhaminassa ovat: Rosenborgin linna vuodesta 1624 – jossa voit nähdä Tanskan kruununjalokivien näyttelyn, Kööpenhaminan kaupunginmuseon, Our Lady Churchin vuodesta 1829, Pyöreän tornin vuodesta 1642 ja kansallismuseon – joka perustettiin vuonna 1807.

Christiansborgin linna Kööpenhaminan keskustassa on rakennus muun muassa Tanskan hallitukselle.

Tutustu Kööpenhaminaan autonvuokrausta

Vaikka Kööpenhaminassa on paljon jännittävää tarjottavaa, auton vuokraaminen ei ole huono idea, kun olet siellä. Sinun ei tarvitse viettää kauan tien päällä saadaksesi ainutlaatuisia kokemuksia. Tanska ei ole suuri maa, tiet ovat hyvät, ja liikenne kulkee yleensä melko pinnalla. Sitä, mitä sinun pitäisi kokea, on kuitenkin vaikeampi määrittää. On paljon hienoja paikkoja, joista valita. Tässä muutamia ehdotuksia niille, jotka haluavat lähteä ajamaan Kööpenhaminan kanssa lähtökohtana.

Idyllinen Dragør kauniilla pienillä taloilla ja mukulakivikaduilla.

Dragør – Tanskan kaunein kylä

Dragørin pikkukaupungissa ja vanhassa kaupungissa on ilmeisesti Tanskan onnellisimmat asukkaat. Sitä, onko tämä totta, ei todennäköisesti ole helppo määrittää, mutta että Dragørin kansan pitäisi ainakin olla tyytyväinen ympäristöön, siitä ei ole epäilystäkään. Pieni kaupunki oli aiemmin tärkeä satama, joka oli keskeinen alueen merenkulussa, kaupassa ja kalastuksessa. Keskusta koostuu kauniista pientaloista, joista monet ovat useita satoja vuosia vanhoja. Kadut ovat mukulakivisia ja intiimejä, ja kaikkialla on miellyttäviä ruokailumahdollisuuksia,gallerioita, viihtyisia kauppoja ja museoita. Kalastus on edelleen tärkeä tulonlähde monille asukkaille, ja voit nauttia tästä siellä ravintoloissa. Kööpenhaminan läheisyys tekee siitä myös erittäin suositun ajomatkan päässä Dragøristä.

  • Dragør sijaitsee aivan Kastrupin ohi ja noin 14 km:n päässä Kööpenhaminan keskustasta. Ajoaika on noin 20 minuuttia.
Egeskovin linnaa ympäröi pieni lampi ja kauniit puistot ympäröivällä alueella.

Egeskovin linna – Ainutlaatuinen linna Funenin saarella

Tämä linna on kaunein sekä Tanskassa että Euroopassa. Egeskov sijaitsee Funenin saarella, jonka yli ajat päästäksesi Sjjlandin ja Jyllannin välillä, eikä niin kaukana Odensesta. Kuten tänään näyttää, linna on päivätty vuodelle 1554, mutta se rakennettiin sitten aiemman version perustuksille. Kaunista tiililinnaa ympäröi pieni lampi,ja alueella on ihania puistoja, linnaan kuuluva maatila, museo, kahvila, leikkipaikka, festivaalialue ja kauniit metsät. Museo ei vain puhu linnan historiasta, vaan sillä on myös useita muita vaikuttavia näyttelyitä. Voit muun muassa katsoa kokoelman vintage-autoja, vanhojen ajan hälytysajoneuvoja, vintage-moottoripyöriä ja taidenäyttelyitä.

  • Kööpenhaminasta Egeskovin linnaan on noin 160 kilometriä. Suurin osa matkasta menee moottoritielle. Pysähtymättä vietät noin 1 tunnin ja 50 minuuttia ajossa.
Vierailu Legolandiin on sekä lapsille että aikuisille!

Legogland, Givskud zoo ja Lalandia – Paras perheille

Billundista on kehittynyt ehkä Tanskan paras alue perhetoiminnalle. Täältä löydät Legolandin vierekkäin Lalandian kanssa, joka on eräänlainen kylä, jossa on mökkivuokraamoja joka on yhdistetty suureen huvipuistoon. Puistosta löydät kaikenlaisia vesiurheilua, pelejä,leikkikenttiä ja paljon muuta. Givskudin eläintarha on noin 25 minuutin päässä, ja Legoland sijaitsee Lalandiassa. Siellä näet muun muassa gorillan, leijonat, kirahvit, sarvikuonot, antiloopit, puhvelin ja monet muut jännittävät lajit. Eläintarhan eläimillä on suuria alueita, joilla he voivat riehua, ja elävät melko melkein kuin luonnollisessa elinympäristössään. On täysin mahdollista päästä päiväretkelle Billundiin autonvuokraus Kööpenhaminasta, mutta suosittelemme yöpymistä tai kahta, erityisesti lasten kanssa matkustaville.

  • Kööpenhaminasta Billundiin on noin 260 kilometriä. Ajatte hyvillä moottoriteillä Vejleen asti ja sitten noin 30 kilometriä kansantiellä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 2 tuntia ja 40 minuuttia.

Malmö – Sisarkaupunki aivan salmen yläpuolella

Lentoyhtiössä se on enintään noin 20 kilometriä Kööpenhaminasta Malmöön. Ruotsalaisella kaupungilla on paljon näytettävää ja se sopii erinomaisesti päiväretkelle Tanskan pääkaupungista. Vanhakaupunki on Malmön keskustan sydän,josta löydät suurimman osan vanhemmista nähtävyyksistä. Tätä historiallista keskustaa reunustavat kanavat, ja se sijaitsee upean Kungsparken-puiston vieressä,jonka päässä on Malmöhusin linna. Sieltä on kävelymatkan päässä kaupungin modernista keskustasta, Västra Hamsesta. Tällä alueella seisoo pilvenpiirtäjä Turning Torso. Talo on Pohjoismaiden korkein rakennus, jonka korkeus on 190 metriä. Västra Hamnen on mukava paikka shoppailla, istua laiturilla, ottaa kahvila tai ravintola ja osallistua vilkkaaseen kansanelämään.

Malmön Västra Hamnenissa on hyvät ostosmahdollisuudet, tai voit istua laiturilla ja rentoutua.
  • Kööpenhaminan keskustasta Malmön keskustaan on enintään 42 kilometriä. Koko pätkän ajan on moottoritie, ja ajoaika on noin 40 minuuttia.
  • Huomioithan, että juutinrauman säännöllinen autonvuokraus maksaa tällä hetkellä 23 euroa kustakin taajamasta.
  • Kysy yritykseltä, jolta vuokraat auton, rajojen ylittämisen säännöistä.
Møns Klintin kallioseinämä on Tanskan korkein 128 metrissä.

Møns Klint – Ainutlaatuinen luontokokemus Mønin saarella

Møns Klintin kallioseinämä on Tanskan korkein. Rannasta ja alla olevasta merestä kallio kulkee 128 metriä säähän. Löydät sen Mønin saaren itäpuolelta, joka sijaitsee Sjereenin eteläpään jatkeena. Kivi muodostui noin 75 miljoonaa vuotta sitten , jase koostuu kalkkikiviliidusta. Ainutlaatuisen luontokokemuksen lisäksi kannattaa pysähtyä myös GeoCenter Møns Klintissä, kun olet siellä. Keskusta on myös paras paikka pysäköidä vuokra-autosi katsellessasi kalliota. Geologian tutkimuskeskuksella on erittäin hyvä kävijäkokemuskeskus ja se sopii kaikenikäisille.

  • Se on 135 kilometrin päässä Kööpenhaminan keskustasta ja GeoCenter Møns Klintille. Ensimmäiset 40 minuuttia menevät moottoritielle, ja sitten se on noin 1 tunti maalaistiellä. Kokonaisjuoksuaika on yleensä 1 tunti ja 40 minuuttia.
Moottoritie Kööpenhaminan ulkopuolella.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Kööpenhamina on jaettu useisiin vyöhykkeisiin pysäköinnin suhteen. Maksat enemmän pysäköidä sisimmälle vyöhykkeelle, ja hinnat laskevat kauemmaksi kaupungin keskustasta. Voit tehdä maksun jalkakäytävillä sijaitsevissa automaateissa, joihin syötät vuokra-auton rekisterinumeron. Voit maksaa myös matkapuhelimellasi, jos lataat sovelluksen etukäteen. Viikonloppuisin (lauantaisin klo 17.00 alkaen) ja viikon aikana klo 17.00-08.00 on ilmainen pysäköinti merkityille paikoille. Kaupungin keskustassa on myös suhteellisen paljon pysäköintihalleja, joita voit käyttää.

Kööpenhaminan tiheimmin liikenne ei aina ole autojen, vaan usein niiden aiheuttamaa, jotka käyttävät polkupyöriä liikennevälineenä. Itse asiassa täällä ratsastaa enemmän ihmisiä kuin niitä, jotka päättävät ajaa. Koska kaupunki on niin pyöräystävällinen, sinne on jonkin verran helpompi päästä autolla kuin monissa muissa paikoissa. Samalla on oltava erityisen varovainen, sillä kaduilla on paljon pehmeitä tienkäyttäjiä.

Kööpenhaminan lentokenttä, joka tunnetaan yleisimmin nimellä Kastrup.

Lentokenttä

Lentokentän virallinen nimi on Kööpenhaminan lentokenttä,mutta useimmat ihmiset tuntevat sen kastrupina. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin lentokenttä, jolla onyli 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Schengen-alueella lentävät yritykset käyttävät porttia A2–A24 tai katua F1–F9.

Kastrupista on helppo noutaa tai toimittaa vuokra-auto. Kaikki tällä hetkellä 6 yritystä on koottu erilliseen autovuokraamoon. Tämä liittyy terminaalin 3 ulkopuolella olevalle pysäköintialueelle, ja samasta paikasta löydät rautatieaseman, metron ja linja-autoaseman.

  • Se on 9 km lentokentältä ja Kööpenhaminan keskustaan, jos ajat lyhyintä reittiä Amagerin kautta. Autonvuokraus kestää noin 15-20 minuuttia.