Autonvuokraus Kalmar

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kalmar

Kalmar matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kalmar. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kalmar

Autovuokraamo Kalmar
Autovuokraamo Kalmar

Kalmar on kaupunki Smoolannissa vuonna Kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Itämeren saaren lähellä Ahvenanmaan ja on 36 392 (2010) asukasta.

Kalmar on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista ja se on isännöinyt useita historiallisia tapahtumia. Se oli tärkeä kauppapaikka aikana Hansaliittoon 1200.

Kalmarin linna johtuvan 1100 on yksi Kalmarin suuri ylpeys, joka sijaitsee niemeke on palatsin alueella. Kalmarin unioni perustettiin vuonna kokouksessa Kalmarin linnassa 1397. Unioni oli henkilökohtainen liiton välillä valtakunnat Tanska, Norja ja Ruotsissa perustettiin vuonna 1397 ja lakkautettiin vuonna 1523.Hyvin säilynyt linna on suosittu matkailukohde.

Keskusta on Kvarnholmen tällaisten Cathedral (1660-1702) on hieno esimerkki barokki arkkitehtuuri ja raatihuone (1684-1690). Missään Ruotsissa on niin paljon muistomerkkejä talon Kvarnholmen.

Kalmar on tärkein reitti Öölannin ansiosta Öölannin sillalle.

Kalmarin kunta on vihreä kaupunki, joka on aloittanut laajan ohjelman vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja energian. Eräs esimerkki on 20 000 rungon kuumennetaan suuren sellutehtaan, joka käyttää höyryn ja kuuman veden lämmitykseen.Kalmar on myös polkupyörä ystävällinen kaupunki.

Kalmar Airport sijaitsee 6 km länteen kaupungin Kalmar.