Autonvuokraus Piitime

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Piitime

Piitime matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Piitime. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Piitime

Autovuokraamo Piitime
Autovuokraamo Piitime

Piitime on ruotsalainen kaupunki ja kunta Koillis Norrbotten Ruotsi Sijaitsee Piitimen älvs ulosotto Pohjanlahdella.Kotiin 22913 asukasta (2010) kylässä, joka on hallinnollinen keskus Piitime kunta

Koska sen sijainti Pohjanlahden on kaupungin suosittu lomakohde kesällä, osuus on puolet Nordbottens matkailua. Piitime Havsbad on virkistysalue sijaitsee 10 km etelään ja on ensisijaisesti tunnettu sen 5 km pitkä ranta. On myös vesipuisto, suuri leirintä-ja toimintakeskuksessa.

Kun se tulee kulinaarinen korko Piitime on kuuluisa pitepalt, ruokalaji koostuu perunan pallo porsaan jauhelihaa. Piitime on rikas kulttuurielämä, ja on tunnettu festivaali Piitimen tanssija ja ja nauraa, PDOL, joka houkuttelee sekä kansallisia ja kansainvälisiä taiteilijoita viime viikolla heinäkuun vuosittain.

Vuonna 1911 avattiin rata Älvsbyn-Piitime rautatien ja se oli johtaa lisääntynyt maahanmuutto. Myös viime vuosina, siirtyminen kylään ja kunta. Piitime on perinteisesti ollut vahva metsäteollisuuden ja satama on myös tärkeää. Kunta on merkittävä keskus sekä tutkimusta ja uusiutuvien energialähteiden.

Keskus rakenne on peräisin myöhään 1600-luvulla, ja on keskittynyt Kaupungintalon aukio. Vanhin rakennus on kirkko vuodelta 1686. Vuonna pääkatu on kaksi suurta ostoskeskukset.

Lähin suuri lentokenttä on ulkopuolella Pitea Luulajan lentokenttä sijaitsee 56 km pohjoiseen.