Autonvuokraus Tukholma Skavsta Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tukholma Skavsta Lentokenttä

Tukholma Skavsta Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tukholma Skavsta Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tukholma Skavsta Lentokenttä

Autovuokraamo Tukholma Skavsta Lentokenttä
Autovuokraamo Tukholma Skavsta Lentokenttä

Tukholma Skavsta Airport (NYO), entiseltä nimeltään Nyköping-Oxelösunds Flygplats, joka sijaitsee 7 km Norrköping ja 100 km Tukholmasta etelään.Se pidetään yhtenä Tukholma neljän lentoaseman.On shuttle välillä lentokentän ja Tukholman sekä suorat bussi-ja linja tiellä. On myös kuljetus Norrköpingiin ja Linköpingiin. Viiden autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Avis, Europcar, Sixt, Budget ja Hertz.

Vuonna 2010 vieraili 2.507.772 matkustajaa, lentoaseman, ja se on Ruotsin kolmanneksi suurin lentokenttä.Lentoasema on tärkein keskus Ryanairin ja halpalentoyhtiö lentää yli 40 Euroopan kaupunkiin. Muut lentoyhtiöt palvelevat Tukholman Skavstan lentokenttä on Wizz Air ja Gotlandsflyg. Vuonna 2012 terminaali valmistui.

Tukholman Skavstan lentoasema on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja sekä tax-free-myymälöistä ja muista ostosmahdollisuuksista. Muita palveluja ovat retkipalvelu ja langaton internetyhteys (ei ilmainen). Hiljattain Connect Hotel Skavsta sijaitsee 75 metrin päässä matkustajaterminaalin ja on kokoustilat.