Autonvuokraus Gøteborg Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Göteborg Lentokenttä

Göteborg Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Göteborg Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Göteborg Lentokenttä

Autovuokraamo Gøteborg Lentokenttä
Autovuokraamo Göteborg Lentokenttä

Landvetterin lentokenttä (GOT), Ruotsin toiseksi suurin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 25 km itään Göteborgin ja 40 km päässä Boråsin reitin 40Useimmat autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Avis, Europcar, Hertz, Budget ja Sixt. Lentokenttäbussin on hyvä vaihtoehto niille päästä ja päässä lentokentältä ja Göteborgissa. Myös Swebus Express pysähtyy lentokentällä matkalla ja Göteborgissa tai Tukholmassa.

Lentoasema ei pidä sekoittaa Göteborgin toiseksi lentokenttä on Göteborg City Airport sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. 4.906.556 matkustajaa vieraili Göteborgin lentokentälle vuonna 2011, muodostaa kasvua 20 prosenttia edellisvuodesta.Lentoasema palvelee noin 30 kohdetta ja tarjoaa reittilentoja suurimmissa kaupungeissa Euroopassa. Lisäksi se on paljon charter liikennettä, jopa paikkoihin Euroopan ulkopuolella.

200 metriä sijaitsevilta lentoasemilta Landvetter Airport Hotel with kokoustilat. Lentokenttä tarjoaa erilaisia ​​kahviloita, baareja, ravintoloita ja tullitta kauppoja. Se on myös ilmainen langaton internetyhteys, ATM, leikkipaikka, meditaatio ja vauva / perhe.