Autonvuokraus Sundsvall

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sundsvall

Sundsvall matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sundsvall. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sundsvall

Autovuokraamo Sundsvall
Autovuokraamo Sundsvall

Sundsvall on ruotsalainen jonka Västernorrlands sijaitsee Pohjanlahden keskellä maan.Sundsvall on hallinnollinen keskus Sundsvallin kunta ja asukasluku on 50712 asukasta (2010).

Erään historioitsijan, joten alkoi teollistumisen Ruotsin Sundsvallissa vuonna 1849, kun se osti höyry moottorin Tunadal sahalle. Ensimmäinen suuri ruotsalainen lakko oli ”Sundsvallin lakko” vuonna 1879. Metsäteollisuus on edelleen erittäin tärkeä kaupunki. Se on Sundsvallissa E14 Norjaa vastaan ​​on sen alkuperä.

Suuri kaupunki tuhoutui tulipalossa vuonna 1888. Kun se rakennettiin se oli laillista, että voisi käyttää tiili ja ei puuta. Keskus kutsuu itseään ”Stone Town”.

Joka vuosi heinäkuussa on suuri, kaupallinen musiikki festivaali kaupunki nimeltä Gatufesten. Syksyllä tulee olemaan suurempi raskasmetalli festivaali kutsutaan Nord Fest. Sundsvall on myös koti ainutlaatuinen festivaali Musikschlaget, radio laulukilpailun ryhmille ympäri Ruotsi vammaiset.Muut festivaalit kaupunki on tunnettu Kite Festival ja Selånger Market.

Ruotsin ensimmäinen kansainvälinen kasino toimistot vanhalla rautatieasemalla avattiin vuonna 2001 Sundsvallissa.

Sundsvall Sundsvall Airport (SDL), jota usein kutsutaan Midland lentokentälle, joka sijaitsee 21 km pohjoiseen Sundsvallin.