Autonvuokraus Jonköping

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jonköping

Jonköping matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jonköping. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jonköping

Autovuokraamo Jonköping
Autovuokraamo Jonköping

Jönköping sijaitsee Kaakkois Ruotsissa, ja on hallinnollinen keskus Jönköpingin lääni.Kaupunki sijaitsee pohjoiseen Smoolannin maaseudulla – on luonnonkaunis alue – klo eteläpäässä Vätternin.

Jönköping on 89400 asukasta (2011). Kaupunki on tärkeä rautateiden solmukohta suurnopeusjuna – käynnissä reitti GöteborginTukholma.

Klo Vättern on idyllinen ranta, joka on erittäin suosittu kesällä, ja se on myös houkutteleva matkailijoille ottaa kierros järven veneellä M / S Nya Skärgårdens.

Jotkut suosittuja nähtävyyksiä ovat Jönköping Kaupungin puisto ulkoilmamuseo, Sofia kirkko 1888 – ja sen 72 metriä korkea torni, tulitikkumuseota – sijaitsee rakennuksessa, jossa tuotanto otteluiden alkoi 1840 ja päättyi vuonna 1970, kaupungintalo vuodelta 1699 sekä radio-ja tekninen museo – laaja kokoelma radiot eri aikakausilta.

Kaupunki on muuten konserttisali, lintu museo, Apteekkimuseo ja maakuntamuseo – jos näkee taidenäyttelyitä. Se toimii myös John Bauer (1882-1918).

Matkustajat Jonkoping lasten kanssa, suosittelemme vierailua suosittu tiedekeskuksen ”Science Center” – joka on jännittävä, interaktiivinen näyttely.Myös vesipuisto ”Rosenlundsbadet” – sekä aalto-allas ja vesiliukumäki – on suuri vetovoima koko perheelle.

Jönköping on muuten useita puistoja ja virkistysalueita – kuten Rosenlund ”Rosaria” – joka on yksi Ruotsin kauneimmista Rose Gardens.

Lähin lentokenttä on Jönköping Airport sijaitsee 8 km lounaaseen kaupungin.