Autonvuokraus Tukholma Arlanda Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tukholma Arlanda Lentokenttä

Tukholma Arlanda Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tukholma Arlanda Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tukholma Arlanda Lentokenttä

Autovuokraamo Tukholma Arlanda Lentokenttä
Autovuokraamo Tukholma Arlanda Lentokenttä

Tukholman Arlandan lentokenttä (ARN) sijaitsee 42 km Tukholmasta pohjoiseen. Arlanda Express on nopein tapa saada Tukholman ja lentokentän. Se myös palvelee sekä pitkän matkan ja lähiliikenteen ja lentokenttä. Useimmat autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoaseman Budget, Sixt, Europcar, Hertz ja Avis.

Vuonna 2011 19.068.812 matkustajia kävi Tukholman Arlandan lentokenttä, joka on kasvua kolme miljoonaa matkustajaa kahdessa vuodessa. Noin kaksi kolmasosaa matkustajien ulkomailla. Lentoasema on Ruotsin suurin ja kolmanneksi suurin Pohjoismaissa.Kööpenhamina on suosituin kohde, jonka jälkeen Oslossa ja Lontoossa.Siinä on yhteensä viisi eri päätelaitteilla, joista yksi charter-lento, ja on bussikuljetus terminaalista toiseen. Tukholma on neljä lentokenttää, Arlanda, Bromma, Skavstan ja Västeråsin, mutta SAS vain palvella Arlanda.

Palvelun saatavuus Arlandan on erittäin hyvä. On yli 40 ravintolaa ja baaria, lentokenttä mainonta 150 kauppoja kuten verovapaita myymälöitä. Lentokentällä on juhlasali, useita kokoustiloja, kappeli, apteekki, kampaamo, suihkutilat, VIP lounge, kuntosali, pankki, ilmainen langaton internetyhteys ja lääkäriasema

On viisi hotelleja lentoasemalla, monet erinomaiset kokoustilat. Jumbo Stay hotelli on rakennettu kuin todellinen jumbojetin ja on 27 huonetta.