Autonvuokraus Falköping

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Falköping

Falköping matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Falköping. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Falköping

Autovuokraamo Falköping
Autovuokraamo Falköping

Falköping on kaupunki ja paikka Falköping kunta sijaitsee Lounais Ruotsissa.Kaupungissa on 16350 asukasta (2010). Se ei ole koskaan ollut suuri teollinen kaupunki ja on ollut niin puhdas palvelu kunnalle.Mutta maatalouden alueella on tärkeä, ja kaupunki on meijeri, joka luo Falbygdens juustoa.

Se on tärkeä rautateiden risteyksessä ja sijaitsee missä Länsi runkojohdon välillä Tukholman ja Göteborgin kokoukset Jönköpingsbanen.

Falköping oli tärkeä kauppa-ja kohtaamispaikka jo kivikaudella ja tuli kaupunki myöhään 1200-luvulla. St. Olofs kirkko 1100 on ollut tärkeä pyhiinvaelluskohde. On selvä pyhiinvaelluksen reitti St Olofs kirkon kautta Gudhem luostarin rauniot ja Broddetorp sen Varnhem luostari

Tässä 3000 vuotta vanha hautausmaa kanssa hautoja kivikaudesta rautakauden.

Noin 15 kilometriä pohjoiseen kaupungin sijaitsee Dalénmuseet, kokeellinen museo, joka osoittaa elämän keksijä ja Nobel-palkinnon voittaja Gustaf Dalen äänen ja kuvan. Gustaf Dalen sai Nobelin fysiikan palkinnon 1912. Laakson tunnetuimmista keksintö solventilen ja se on mallia museo.

Lähin suuri lentokenttä on Jönköping Airport 74 km: n päässä Falköping.Toinen suuri lentokenttä on Trollhättan-Vänersborg Airport 84 km päässä Falköping.