Autonvuokraus Skellefteå

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skellefteå

Skellefteå matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skellefteå. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skellefteå

Autovuokraamo Skellefteå
Autovuokraamo Skellefteå

Skellefteå on kaupunki ja paikka Skellefteån kunnan Västerbottenissa Koillis Ruotsissa.Kaupungissa on 32775 asukasta (2010). Se sijaitsee 15 km päässä Pohjanlahden ja kaupunki, joka toimii Skelleftehamn Skellefteå satamakaupunki.

Kaupunki on historiallinen teollinen kaupunki, ja varsinkin kulta teollisuus on ollut hyvä täällä – joten se on saanut lempinimen ”kultainen kaupunki”. Tähän päivään, haudattu kultaa kaupunkiin, ja suurin yhtiö on Boliden AB.

Skellefteån asuu monia suuria kirjailijoita, tunnetuin niistä on Stieg Larsson. Muut kirjoittajat ovat Sara Lidman, PO Enquist, Torgny Lindgren, ja kaupunki on mainonnan tekijöille. Kaupungissa on useita museoita, joista yksi on Skellefteån museo on kulttuurinen alue museo.

Koska 1100 on ollut kirkko täällä. Rakentaminen nykyisen kirkon aloitettiin 1300, ja myöhemmin se on rakennettu uudelleen ja laajentunut. Tärkein matkailukohde on vanhempi osa kaupungin, Bonn Stan, jossa on 116 suojattu ”kyrkstugor” ja Ruotsin vanhin puusilta Lejonströmsbron alkaen 1737.

Alueella ympäri kaupunkia on monia kalastukseen ja vapaa-ajan mahdollisuuksia huvi Lilliput Maa ja Vesi Park Vitbergsbadet.

Skellefteå kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 17 km etelään keskustasta.