Autonvuokraus Nyköping

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nyköping

Nyköping matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nyköping. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nyköping

Autovuokraamo Nyköping
Autovuokraamo Nyköping

Nyköping sijaitsee Kaakkois Ruotsissa – Jos joki Nyköpingsån virtaa Itämereen.Kaupunki sijaitsee Södermanland County, 60 km koilliseen Norrköpingin ja 90 km lounaaseen Tukholmasta.

Nyköping on noin 30000 asukasta (2011), ja on teollisuus-ja satamakaupunki. Lisäksi Nyköping tärkeä kaupallinen keskus.

Osa kaupungin historialliset rakennukset ovat Alla Helgonet kirkon 1200, St. Nicolai kirkon 1200, kaupungintalo peräisin 1723, Länsresidenset vuodelta 1810 sekä kaupungintalo vuodelta 1969.

Nyköpinghus (Nyköping linna) on kuuluisa maamerkki kaupungin. Tämä oli alun perin keskiaikainen linna, mutta on nyt osittain raunioina. Kung torni 1200-luvulta vuonna Nyköpinghus kuitenkin hyvin säilynyt ja avoin yleisölle. Se pitää museon vasta tänään.

Kaupungissa on muuten useita gallerioita – kuten ”Galleria Fish House”. Myös ”vatsanväänteet malli Teatterimuseo” käynti. Täällä voit nähdä näyttelyitä nukke kokoelma – ensisijaisesti Harald vatsanväänteet kokoelma.

Nyköping on monia kauniita rantoja, hieman kaupungin ulkopuolella, ja kaupungin vesipuisto ”Hjortensbergsbadet” – kanssa vesiliukumäkiä.

Suuri vetonaula koko perheelle vie päivässä Kolmårdens Djurpark, joka on 46 kilometriä lounaaseen Norrkoping.Miksi ei yritä Katso delfiini show, panda, lakkiaiset ja apinoilla. Eläintarhan tarjoaa kävijöille kamelin ratsastus, ja jos haluat kokea vähän toimintaa – voi ratsastaa vuoristorata suositellaan.

Kansainvälinen lentokenttä Tukholman Skavstan lentoasema sijaitsee 8 km luoteeseen Nyköpingin.