Autonvuokraus Gävle

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gävle

Gävle matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Gävle. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Gävle

Autovuokraamo Gävle
Autovuokraamo Gävle

Gävle on kaupunki sijaitsee Gävleborgin vuonna Ruotsissa 180 km pohjoiseen Tukholman.Kaupunki sijaitsee Gävlebukten missä joki tyhjenee Gavleån Itämerellä, ja on 71033 asukasta (2010).

Gävle kutsuttiin kaupungin oikeudet jo 1300, ja oli 1700-luvun lopulla johtava kauppakeskus pitkin Norlannin rannikkoa.

Kulttuuri on keskeinen kaupunki, täällä on Ruotsin pohjoisin sinfonia itse. Gävle Const Centrum on kohtaamispaikka nykytaiteen alueella. Kaupungissa on myös useita teatteri yritykset, teatteri ja konsertti vuodelta 1878. Kaupunki menee hyvin urheilussa, etenkin joukkuelajeissa, kuten jääkiekko ja jalkapallo.

Gävle on tunnettu sen tuotantoa kahvia Gevalia valmistamien Kraft General Foods Scandinavia viety useiden tuotenimillä. Gevalia on erityisen suosittu Amerikassa, ja tekee useita makuja, joita ei ole saatavilla Euroopan markkinoilla. Mutta on mahdollista vierailla tehtaalla ja saada maistaa eri smaksblandingene.

Muuten Gavle teki kaupunki tunnetaan kansainvälisesti. Gävle on suuri joulun vuohi ruoho, noin 13 metriä korkea, kuten joka vuosi vuodesta 1966 perustettu linna aukiolla. Mutta keskiyöllä uudenvuodenaattona vuonna, joku sytyttivät sen tuleen. Vuonna 2005 oli 22 aika vuohi paloi. Tämä valitettava perinne on laiton eikä suosiossa kaupunkilaisten. Joinakin vuosina yrittäneet pitkään pukki on tulenkestävästä materiaalista. Nyt myydään pieniä Gavle, joka menee tulot niin, että se voidaan turvata.

Lähin suuri lentokenttä on Borlänge Airport 121 km päässä kaupungin Gävlen.Tukholman Arlandan lentokenttä on 137 km päässä.