Autonvuokraus Söderhamn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Söderhamn

Söderhamn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Söderhamn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Söderhamn

Autovuokraamo Söderhamn
Autovuokraamo Söderhamn

Söderhamn on kaupunki ja kunta Gävleborgin Itä Ruotsissa. Se sijaitsee syvälle vuonoon Selkämeren nimeltään Söderhamnsfjärden. Kaupungissa on 11761 asukasta (2010)

Kaupungin tunnetuin brändi on Oscar Borg on pieni linna valkoinen torni rakennettiin vuonna 1895 päälle kukkulalla lähellä kaupungin. Torni on rakennettu muistomerkki kuningas Oscar II Ruotsista, vaikka kuningas henkilökohtaisesti koskaan käynyt kaupungissa.

Kaupunki on perustettu vuonna 1620 ja kasvoi noin aseet tehdas Söderhamns gevärsfaktori joka avasi samana vuonna ja lopetti 200 vuotta myöhemmin.Nykyään voit vierailla Borrhuset omistaja tehtaalla ja nyt muutettiin museoksi. Toinen suosittu vierailukohde on Söderhamn/F15 Flight Museum Air F 15 F, jonka kanssa on hyvä kokoelma vanhempia lentokoneita.

On vielä joitakin puisia rakennuksia kaupungissa, varsinkin noin kaupungin keskustaa, joka on keskittynyt ostoskatu Köpmangatan ja puumaisia ​​Kungsgatan. Vanhojen puurakennusten voi Eleonoran kirkko 1685-1692 ja Söderhamns Hall, rakennettu 1860-69, mainitaan.

Saariston 500 saarta on toinen vetonaula, joka houkuttelee kävijöitä vuosittain. Varsinkin romanttinen kalastajakylä Skärså, suosittuja.

Söderhamns lentokenttä on alueellinen lentokenttä 4 km päässä keskustasta Söderhamn. Lähin suuri lentokenttä on Sundsvall Sundsvall lentokentälle, 156 km ulkopuolella Söderhamn.