Autonvuokraus Skövde

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skövde

Skövde matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skövde. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skövde

Autovuokraamo Skövde
Autovuokraamo Skövde

Skövde on kaupunki ja paikka Skövde Kunta, Länsi-Götanmaan lääni Etelä-Ruotsissa. Skövde sijaitsee noin 150 km koilliseen Göteborg välillä Ruotsin kaksi suurinta järveä, Vänern ja Vättern ja väkiluku on 34466 asukasta (2010).

Skövde historia juontaa juurensa keskiajalta, mutta koska koko kaupunki paloi vuonna 1759, lukuun ottamatta ryhmän taloa kutsutaan koko kulttuurin puisto varaukseen, on vain vähän, että jää. Helens maatila sijaitsee on suojattu ja muutettiin museoksi. Muita keskeisiä paikkoja ovat Hertig Johan aukiolle, jossa Helena basilikasta.

Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet, ja suurin ostoskeskus on Commerce 40 kauppoja ja ravintoloita sijaitsee Hertig Johan neliöitä.

Volvo on suurimpia työnantajia, ja on pitkät perinteet Skövde. Resort on tunnettu hyödynnä teollisuuden dieselmoottorit maailmassa. Ja Volvo harrastajat voivat olla suuri ilo vierailla Volvo Skövde Industrial sekä katsoo Volvon kehitystä ja historiaa osoittaa myös teollistumisen Ruotsissa 1850-luvulta nykypäivään.

Skövde Airport on noin 10 km: n päässä Skovde, mutta tällä hetkellä ei ole muuta matkustajakoneen osuma. Lähin on Jönköping lentokenttä sijaitsee noin 90 km etelään.