Autonvuokraus Kristinehamn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kristinehamn

Kristinehamn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kristinehamn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kristinehamn

Autovuokraamo Kristinehamn
Autovuokraamo Kristinehamn

Kristinehamn on kaupunki ja hallinnollinen keskus Kristinehamn kunta Värmlannissa rannalla järven Vänern Ruotsissa.Kaupungissa on 17839 asukasta (2010).

Läheiset kaupungit ja Karlstadissa ja Örebrossa, Kristinehamn sijaitsee välissä Oslon, Tukholman ja Göteborgin on noin 250 km kullekin niistä.E 18 ( TukholmaOslo ) ja valtatie 26 kulkee kaupungin on merkittävä keskus sekä maantie-ja rautatieliikenne sekä tarjoaa turvasatama.Tärkein työnantaja on Rolls-Royce, joka tekee potkurit ja moottorit.

Rannoille järven Vänern on 15 metriä korkea patsas luonut Pablo Picasso. Picasso koskaan käynyt Kristinehamn, mutta 15 metriä se on korkein Picasso patsas maailmassa. Kristinehamn taidemuseo Vuonna 2003 Picassoutstsilling joka saavutti kansainvälistä suosiota. Vuonna Järsberg noin 1 km kaupungin ulkopuolella on rune kivi 500 eKr.Kr.

Kesällä se on suosittu mennä pieni vene retki saarille Vänernillä. On olemassa useita veneitä, sekä mahdollisuus saari hopping.

Kristinehamn Kirkon suunnitteli professori Carl Georg Brunius ja avattiin vuonna 1858. Kirkko on myös museo nimeltään ”pyhäkkö galleria”, joka on tutustumisen arvoinen, koska sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri.

Lähin suuri lentokenttä on Karlstad Airport.Se sijaitsee 58 km länteen kaupungin keskustasta.