Autonvuokraus Porto Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Porto Lentokenttä

Porto Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Porto Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Porto Lentokenttä

Autovuokraamo Porto Lentokenttä
Autovuokraamo Porto Lentokenttä

Porton lentoasema – ”Francisco de Sá Carneiro” (OPO) – on lentokenttä sijaitsee 11 km luoteeseen keskustan Portugalin kaupungin Porton.Se on kolmanneksi vilkkain lentoasema Portugalissa (jälkeen Lissabonin lentokentältä ja Faron lentokentältä ), ja se palvelee yli 6 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Porton lentoasema avattiin vuonna 1945, ja tästä on säännöllisiä lentoja lukuisia kohteisiin ympäri Eurooppaa. Yritys, joka toimii useimmilla reiteillä ja tästä lentokentältä, irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair.

Saadaksesi lentokentältä Porton keskustaan, voit joko metrolla tai bussilla Aerobus, joka lähtee puolen tunnin välein. Se pysähtyy kaikki suuret hotellit. Voit muuten käyttää säännöllisesti bussilla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Porto, useita kansainvälisiä autovuokraamossa, niiden tytäryhtiöiden tuloaulassa ja lentokentän – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt.

Porton lentoasema on muutamia ravintoloita, mutta valikoima kahviloita ja erilaisia ​​kauppoja (mm. tulli) on pidettävä hyvin. Myös kauppoja terminaalirakennuksen myyvät paikallisia tuotteita Pohjois Portugalista.Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta valinta Porto on erittäin hyvä.