Autonvuokraus Beja

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Beja

Beja matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Beja. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Beja

Autovuokraamo Beja
Autovuokraamo Beja

Beja on nimi sekä kaupungin ja kunnan kaakkoisosassa Portugalin Alentejon alueella. Itse kaupunki on koti noin 21700 henkilöä (2009), kun taas koko kunnan väkiluku on noin 35000.

Kaupunki on hyvin vanha ja voi laskea sen historia juontaa juurensa ennalta Rooman ajoista, ja Rooman aikoina se oli pitkäaikainen asema maakunnan pääkaupunkia.

Ehkä kuuluisin nähtävyys Beja on vanha linnoituksen 1200, sijaitsee kukkulalla kaupungin. Se on rakennettu rauniot Roman Kastell. Yhteydessä muuraus linnoituksen on neljä neliön nurkka tornit – ja keskus kompleksi on 40 metriä korkea päätornissa (”Torre de Menagem”), jossa 197 askeleen johtavat ylös. Linna on nyt sotilaallinen museo.

Beja oli keskiajalla ympäröi muuri viisi portit ja neljäkymmentä tornit. Jäännökset tämän seinän voi vielä nähdä.

Muuten, yksi Portugalin Yhteensä neljä säilynyt pre-romaaninen kirkot Bejo – kalkittu, visigoottien kirkko Santo Amaro.Vanhimmat osat ovat peräisin 500: n, kun taas osa sisäosan 600s. On nykyään pieni arkeologinen museo visigoottien taidetta kirkossa.

”Museu da Rainha D. Leonor” on myös suosittu kohde. Se on alueellinen museo, joka taloa sekä historiallisia esineitä ja kokoelma flaami, espanja ja portugali maalauksia 15. ja 18. luvulla. Museo perustettiin vuonna myöhään 1920-luvulla luostarissa 1400-luvulta. Kloster rakennus luokitellaan kansallinen muistomerkki.

Lähimmät kansainväliset lentokentät ovat Faro Airport, joka sijaitsee 150 km etelään Bejo – ja Lissabonin lentokentältä, joka sijaitsee 165 km luoteeseen kaupungin.