Autonvuokraus Coimbra

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Coimbra

Coimbra matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Coimbra. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Coimbra

Autovuokraamo Coimbra
Autovuokraamo Coimbra

Coimbra on kaupungin keskustassa sijaitseva Portugalissa, erityisesti joen Mondego.Kaupungin pidetään Portugalin kolmanneksi tärkein jälkeen Lissabonin ja Porton, jonka väkiluku on noin 150000 (2010).Kun koko pääkaupunkiseudun väestö kasvaa lähes 430000. Coimbra on hallinnollinen keskus sekä piirin kanssa sama nimi kuin kaupungin ja alueen Centro.

Kaupunki venyy sen historialliset juuret juurensa antiikin aikoina. Jäännökset tältä ajalta edelleen olemassa, kuten perustan antiikin vesijohdon ja ”kryptoportikus” alla vanhan piispan palatsi. Palatsi museo – ”Museu Machado de Castro.” Coimbra oli kaudella 1139-1256 Portugalin pääkaupunki.

Coimbran yliopisto on perustettu jo vuonna 1290, jolloin Portugalin vanhin – ja yksi Euroopan vanhimpia. Sen kauniit rakennukset, se on myös yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Coimbra on monia houkuttelevia ja miellyttävä viheralueet (puistot, leikkikentät, puutarhat ja metsät). Suosituin puisto kaupunki on kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee lähellä yliopistoa. Toinen suosittu kohde on luonnonsuojelualue, joka sisältää myös sivustoja pari Coimbran lähikuntiin.

Lähin lentokenttä on Coimbra Airport, joka sijaitsee 7 km lounaaseen kaupungin.