Autonvuokraus Almada

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Almada

Almada matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Almada. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Almada

Autovuokraamo Almada
Autovuokraamo Almada

Almada sijaitsee suulla joen Tejo, vastapäätä Portugalin pääkaupunki Lissabon. Kaupungissa on noin 160000 asukasta (2010), ja on usein esitetty yhtenä Lissabon lähiöissä.Almada liittyy pääoman kautta kuuluisa ”25 Huhtikuu Bridge ”Tagus.

Nimi Almada arabiväestöä (al-Madan), ja varret ajalta maurit hallitsivat Iberian niemimaalla. Sen historia ulottuu aina keskiajalle siten, mutta vain vuonna 1973 sai virallisen aseman.

Almaden keskipiste on valtava patsas Kristuksen Cristo Rei, joka on eteläpäässä sillan, ja kuten voidaan nähdä useimmissa osissa Lissabon. Se on 28 metriä korkea ja seisoo 82 metriä korkea hylly. Patsas paljastettiin vuonna 1959. Seitsemän vuotta myöhemmin – vuonna 1966 – avattiin ”25 huhtikuu silta ”yli Lissaboniin. Alkuperäinen nimi oli Ponte Salazar, että se on nimetty Portugalin entinen diktaattori. Se on yksi maailman pisin riippusilta siltoja, joiden kokonaispituus 2277 metriä – ja riippusilta span yli 1000 metriä.

Kristus patsas ja silta Almaden kaksi kaikkein kuuluisimmista nähtävyyksistä. Muuten toimii Almada suurelta osin ”avlastningsby” Lissabonin – ja turisti yhteydessä voidaan myös pitää osana pääkaupunkiseudun.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Lissabonin Portela Airport, joka sijaitsee 15 kilometriä pohjoiseen Almada.