Autonvuokraus Praia Da Rocha

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Praia Da Rocha

Praia Da Rocha matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Praia Da Rocha. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Praia Da Rocha

Autovuokraamo Praia Da Rocha
Autovuokraamo Praia Da Rocha

Praia Da Rocha on ranta-alueen laitamilla kaupungin Portimao Algarven rannikolla Etelä Portugalissa.Ranta on 1,5 km pitkä – ja on yksi hienoimmista ja suosituin Algarven alueella.

Nimi Praia da Rocha (”Rock Beach”) on, että ranta ajoittain katkaista kiviä ja valtava kiviä erikokoisia ja kokoonpanoissa. Jotkut näistä ovat jopa 20 metriä korkea. Matkailijoita kaikkialta maailmasta tulevat tänne sankoin joukoin vuosittain.

Pitkin rantaa on useita ravintoloita, diskoja, yökerhoja ja baareja – joka edistää laaja ja monipuolinen yöelämä tarjoaa sekä päivällä että yöllä matkailukauden aikana. Paikka on myös oma kasino. Hotellit ja kaupat ovat lähellä toisiaan, joten Praia da Rocha suosittu keskus paitsi virkistys vaan myös ostoksia.

Vaikka se voi olla tukossa turistien Praia da Rocha näyttävät harvoin tungosta – joka johtuu siitä, että ranta on paitsi pitkä, mutta myös hyvin laaja. Pitkin rantaa, takana kiviä on pitkä avenue Tomás Cabreira, jossa useimmat hotellit, baarit ja kaupat sijaitsevat. Ja lopussa avenue löydämme sivuston tärkein historiallinen nähtävyys – linna Santa Maria de Ribamar noin 1700. Se rakennettiin puolustus merirosvot, ja ylhäältä on upeat näkymät rannalle.

On sanottu, että Praia da Rocha on yksi Algarven eniten valokuvattu paikkoja, ja se oli täällä koko matkailualan investointeja Algarven rannikolla 1930-luvulla.

Lähin lentokenttä on Faron lentokentälle, joka sijaitsee 72 km itään Praia da Rocha.