Autonvuokraus Portimao

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Portimao

Portimao matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Portimao. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Portimao

Autovuokraamo Portimao
Autovuokraamo Portimao

Portimao sijaitsee Etelä Portugalissa Atlantin valtamerellä.Kaupungissa on 45000 asukasta (2011), ja se on yksi suosituimmista turistikohteista Algarven rannikolla.Lisäksi kaupunki on tärkeä keskus Portugalin kalastusalan.

Portimao on tunnettu sen pitkät hiekkarannat, toisinaan hajotti joitakin melko erikoinen rock-ja luola muodostumat. Luolissa pääsee veneellä, ja ovat suosittuja kohteita.

Viime vuosina Portimao oli nopeasti kasvava suosio lomakohde, varsinkin varakkaiden Pohjois eurooppalaisille. Kaupunki erottuu modernin rekreasjonsby jossa kosmopoliittinen tunnelma, ja monet olisivat luonnehtia sijainti ja luonne paratiisi.

On monia toimintaa Portimao. Yleisimpiä tarjoukset ovat delfiinejä katsomassa ja veneretkiä – erityisesti luolia meren, mutta myös pitkin Arade joki, joka on sen ulostulon Portimao. Toinen tapahtuma, joka on tyypillistä Portimao, on golf. On olemassa useita golfkenttiä välittömässä läheisyydessä.

Muuten PORTIMAO tyypillinen ostos kaupunki, jossa on paljon kauppoja etenkin alalla kenkiä, käsilaukkuja ja kosmetiikkaa. Jos haluat kokea Etelä-Portugalin yöelämä, ilmapiiri Praia da Rocha suositella. Siellä rehottaa yöelämä, se on myös oma kasino. Praia da Rocha sijaitsee laitamilla Portimao – 2,8 km etelään kaupungin keskustasta.

Lähin lentokenttä on Faron lentokentälle, joka sijaitsee 70 km itään Portimao.