Autonvuokraus Porto

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Porto

Porto matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Porto. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Porto

Autovuokraamo Porto
Autovuokraamo Porto

Porto (aka Oporto) sijaitsee luoteeseen Portugalin Atlantin rannikolla, noin 5 km päässä joen suun Douro. Kaupungissa on noin. 270000 asukasta (2010), mutta yksi vie lähiöissä väestönlisäys on noin 1,25 miljoonaa.

Porto on Portugalin toiseksi suurin kaupunki (jälkeen pääkaupunki Lissabon ), ja se on myös tärkein keskus kaupan ja teollisuuden pohjoisosassa maata.Rooman valtakunnan aikaan kaupunki tunnettiin Portus Cale (kuten nimi Portugali ovat peräisin), ja ajan 1000-/1100-tallet se oli pääomaa toiminto.

Kaupunki on tunnetuin sen portviini – jotka on tuotettu ja viety tästä lähtien 1600.

Porto on kaunis paikka, ja on rakennettu ulos eräänlainen terassin tasosta ylöspäin kalteva maasto. Niistä arkkitehtoninen nähtävyydet ovat katedraalia 1100 (joka myöhemmin uudelleen) hallitseva rakenne. Se sijaitsee lähellä suurta Episcopal palatsi 1700. Muita erityisiä kirkon São Martinho de Cedofeita peräisin 1100 ja basilika Sao Francisco alkaen 1400.

Klo etelärannalla Douro, esikaupungissa Vila Nova de Gaia, joka tunnetaan ennen kaikkea ”vinhandlernes kaupunki”. Tässä valtava viinikellari, jotka louhitaan kallioon.

Muita suosittuja matkailukohde Porton Academy, Port Wine Institute ja New Museum of Contemporary Art, suunnitellut vuonna 1999 arkkitehti Alvaro Siza.

Lähin lentokenttä on Porton lentoasema, joka sijaitsee 11 km luoteeseen kaupungin.