Autonvuokraus Funchal Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Funchal Lentokenttä

Funchal Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Funchal Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Funchal Lentokenttä

Autovuokraamo Funchal Lentokenttä
Autovuokraamo Funchal Lentokenttä

Funchal Airport – Santa Cruz (FNC), joka tunnetaan myös nimellä Madeiran lentokenttä on noin. 15 km itään / koilliseen Funchal keskusta.Lentokenttä oli aikoinaan surullisen lyhyen kiitotielle, mutta vuonna 2000 se laajeni – ja nyt on normaali pituus. Funchal / Madeira Airport palvelee yli 2 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentoasema avattiin vuonna 1964, ja on säännölliset lennot moniin kohteisiin ympäri Eurooppaa – lisäksi merkittävä charter.

On bussi tunnin välein lentokentältä Funchalin keskustaan ​​- ja pienempien kaupunkien Machicon ja Funchalin. On myös busseja muihin osiin Madeira. Vaihtoehtoisesti voit käyttää taksia. Monet haluavat myös vuokrata auton Madeiralla, ja useita kansainvälisiä vuokra virastot ovat edustettuina lentoasemalla, mukaan lukien Avis, Hertz, Drive, Europcar ja Rodavante.

Lentokentällä on käytettävissä useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Lähtöaulassa on myös erillinen verovapaa myymälä ja myyvä paikallisia tuotteita (mukaan lukien Madeira viinit).

Se ei ole hotelleja lentokentän, mutta modernissa kaupunginosassa, joka on rakennettu vain länteen Funchalin keskustassa, näyte on erittäin hyvä.