Autonvuokraus Madeira

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Madeira

Madeira matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Madeira. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Madeira

Autovuokraamo Madeira
Autovuokraamo Madeira

Madeira on Portugalin saaristossa Atlantin valtamerellä, joka sijaitsee noin 600 kilometriä länteen Marokon rannikolle.

Madeiralla on noin 250000 asukasta (2010). Useimmat elävät Madeiralla, mutta on olemassa myös joitakin ihmisiä (noin 4500) on toiseksi suurin saari – Porto Santo.

Se säilynyt kartta Madeiran 1300, mutta saariston sitten ”unohdettu”, kunnes se oli uudestaan ​​Portugalin vuonna 1418. Sittemmin se on Madeira osa Portugali – paitsi aikana Napoleonin sodat 1800-luvun alussa, jolloin saaristo oli miehitetty Britannian.

”Capital” Funchal sijaitsee etelärannikolla pääsaarella ja on noin 112000 asukasta. Muut kaupungit ovat suhteellisen pieniä. Funchal on Madeiran keskellä matkailu – joka on nykyään saariston tärkein tulonlähde. Tourist painopiste alkoi loppupuolella 1800, sitten yläluokka Euroopassa (erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa) oli pääkohde. Kun 2 Maailma – ensisijaisesti jälkeen lentoasema ulkopuolella Funchalin avattiin vuonna 1964 – on Madeira kehittynyt entisestään suosittu kohde myös ”normaali” turisteja.

Vuonna 1400 – ja 1500-luvulla oli panostanut sokerin kaupan, joka pohjusti huomattavaa parannusta Madeiralla. Tänä aikana se rakennettiin useita suuria rakennuksia, kuten Sé katedraali Funchal. Vuonna 1600, otti keskittyy viinintuotannon osa sokerin viljely – ja se oli lopulta kehittyi hänen ikioma viini perinne Madeiralla. Termi ”Madeira” syntyi 1700 ja on edelleen yksi saariston useimmat liittyvät.

Pääsaaren Madeiran hallitsevat vuoret ja paljon saaren on enemmän kuin 500 m Korkein huippu on Pico Ruivo, jonka huippu on 1861 metriä merenpinnan yläpuolella. Vuorten välissä on useita kauniita laaksoja ja rotkoja. Rannikko hallitsevat jyrkät kalliot, korkein – Cabo Girão, vain länteen Funchal – syöksyy 580 metriä suoraan mereen.

Maisema toiseksi suurin saari – Porto Santo – on jotain erilaista. Se on korkein kohta 520 metriä, ja rannikolla on 9 km pituinen hiekkaranta.

Madeiran kansainvälinen lentokenttä – Funchal Airport – sijaitsee Santa Cruz, 12 km koilliseen Funchal.