Autonvuokraus Lissabon Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lissabon Lentokenttä

Lissabon Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lissabon Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lissabon Lentokenttä

Autovuokraamo Lissabon Lentokenttä
Autovuokraamo Lissabon Lentokenttä

Lissabonin lentoasema – Portela – (LIS) sijaitsee 7 km koilliseen keskustasta Portugalin pääkaupungin Lissabonin.Lentoasema palvelee välillä 13 ja 14 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lissabonin lentoasema avattiin vuonna 1942 ja on jo 2 Maailma on tehty useita laajennuksia tahdissa yhä enemmän liikennettä. Tällä hetkellä suunnitelmat uuden kansainvälisen lentokentän 50 km luoteeseen Lissabonin, mutta ei aikataulu ei ole lopullisesti määritetty.

On kaksi terminaalia lentokentällä, ja suuri joukko lentoyhtiöt ovat säännöllisiä lentoja täältä eri kohteisiin kaikkialla Euroopassa, samoin kuin joissakin kaupungeissa Amerikassa ja Pohjois-Afrikassa.

Saadaksesi lentokentältä Lissabonin keskustassa on useita mahdollisuuksia. Tehokkain on käyttää bussikuljetus. Muussa tapauksessa on myös enemmän yhteisiä linja, lisäksi taksi on hyvä. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, se voi olla hyvä tietää, että monet kuuluisat kansainväliset vuokraus virastot ovat edustettuina täällä. Tähän sisältyy Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt.

On hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita terminaalirakennusten – sekä joitakin erilaisia ​​automaatteja useissa paikoissa lentoasemalla. Muut julkiset palvelut, jotka voidaan mainita ovat VIP lounge, kokoustilat, langaton internet ja faksipalvelut.

Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta. Lähimmät hotellit ovat Radisson SAS Hotel Lisbon Holiday Inn Lisbon.