Autonvuokraus Albufeira

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Albufeira

Albufeira matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Albufeira. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Albufeira

Autovuokraamo Albufeira
Autovuokraamo Albufeira

Albufeira on kunta sijaitsee kaukana etelään Portugalin, Algarven rannikolla – noin 30 kilometriä länteen / luoteeseen kaupungin Faro.Koko kunta on noin. 40 000 asukasta (2010).

Albufeira kunta koostuu viidestä seurakunnat (freguesias) Albufeira, Ferreira, Guia, Olhos de Agua ja Paderne – missä hallinnollinen keskus (jossa ca.13.000 asukasta) nimi on sama kuin kunta, eli Albufeira. Tämä oli alun perin tyypillinen sørportugisisk kalastajakylä, joka kehitettiin matkailukohteena 1970-luvulla.

Kesäkaudella tulee noin 300000 kävijää Albufeira, merkki siitä, että kaupunki on yksi suosituimpia Algarven rannikolla.Täällä asut hyvin ja syö hyvin. Niistä paikallisia gastronomisia erikoisuuksia ovat Cataplana (höyrytetty simpukat), caldeirada (eräänlainen kala muhennosta) ja grillattuja sardiineja.

Kaupunki on ominaista kapeat kadut ja valkoisiksi taloa, mutta myös modernin hotellin arkkitehtuuria.

Sesonkiaikoina on vilkasta yöelämää kaupungissa, joka on täynnä baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Tässä jotain jokaiseen makuun. Suosituin alue nuorille, jota usein kutsutaan ”Strip”. On olemassa useita erittäin suosittuja diskoja ja yökerhoja. Niille, jotka haluavat hieman hiljaisempi ympäristö, on ehkä yksi ravintoloista tai baareista vanhimmassa osassa kaupunkia parempana.

Albufeiran tärkeimmät historialliset nähtävyydet ovat Paderne, 8 km pohjoiseen Albufeiran kaupungin. Tässä on Fort Castelo de Almoáda lisäksi hyvin säilynyt roomalainen kivisilta, jota pidetään yhtenä ”Seven Wonders of Portugali.”

Useimpien turisteja, jotka tulevat Albufeira, se on luultavasti kutsuva hiekkarantoja että viittoa eniten. On yhteensä noin 20 heistä yhteisössä. Aivan kaupungin ulkopuolella on myös suosittu eläin-ja huvipuisto (Algarve Zoo) ja sjødyrpark (Zoo Marine).

Lähin lentokenttä on Faron lentokentälle, joka sijaitsee noin 40 km kaakkoon Albufeira.