Autonvuokraus Abrantes

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Abrantes

Abrantes matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Abrantes. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Abrantes

Autovuokraamo Abrantes
Autovuokraamo Abrantes

Abrantes on pieni kaupunki sijaitsee Keski Portugalissa.Kaupungissa on noin. 18000 asukasta – ja on keskus Abrantes kunta, joka on koko väestöstä noin 40000. Abrantes kuuluvat muuten hallintoalueen Distrito de Santarém. Joki Tejo, joka virtaa kaupungin läpi, on purjehduskelpoinen pieniä aluksia täällä ja alas rannikolle.

Vuonna 1173 linnan mainittujen Abrantes, ja tämä on sitten lasketaan historiallinen lähtökohta. Kaupungin tärkein nähtävyys on Fortaleza de Abrantes (tai Castelo de Abrantes), rakennettu 1300 annetun raunioille vanhan linnan. Linnoitus oli keskiaikainen tuhoutunut maanjäristyksessä, mutta rakennettiin uudelleen vuonna 1500. Sisällä seinät on useita rakennuksia, muun muassa entinen kirkko Santa Maria de Castelo 1500-luvulta, joka nykyään taloa museo ”Don Lopo de Almeida museo” – nimetty yksi alueen tehokkain perheille. Jäsenet Almeida perhe on haudattu kirkkoon. On olemassa myös useita mielenkiintoisia taideteoksia – sekä maalauksia ja veistoksia.

Muuten on olemassa useita luonnonkauniita kirkkoja pikkukaupungissa. Luetuimmat on kaunis keskiaikainen kirkko ”Iguja de São Vicente”. Lisäksi kaupungilla on useita arkkitehtonisia nähtävyyksiä – mukaan lukien linna ”Castelo de Almourol” – joka on noin 10 km päässä keskustasta.

Käytössä joen Tejo, se toi iso, houkutteleva puisto – liittyy vaikuttava vesipuisto Aquapolis. Tämä on yksi Abrantes ”suosituin matkailukohde, erityisesti perheille.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Lissabonin Portela Airport, joka sijaitsee 140 km lounaaseen Abrantes.