Autonvuokraus Barcelos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Barcelos

Barcelos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Barcelos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Barcelos

Autovuokraamo Barcelos
Autovuokraamo Barcelos

Barcelos sijaitsee Braga District, luoteisosassa Portugali – Erityisesti oikealla rannalla joen Cávado.Kaupungissa on noin. 60000 asukasta (2009), kun taas koko kunnan (sama nimi) asuu noin 125000.

Barcelos raastuvanoikeus vuonna 1140, ja vanha kaupunki on useita keskiaikaisia ​​rakennuksia säilynyt. Kaupunki on myöhemmin muuten tunnettu lähinnä sen tuotantoon keraamisia hahmoja – erityisesti koriste Kukot – perustuu vanhan paikallinen legenda.

Joukossa monia arkkitehtonisia nähtävyyksiä Barcelos sen rauniot vanha ”Greve Palace” (Paco dos Condes de Barcelos) goottilainen tyyli 1400 maininta. Se on listattu kansallinen historiallinen muistomerkki. Nykyään kaupungin arkeologinen museo täällä. Muuten Barcelos torni 1400 ja Barcelos sillan (”Ponte de Barcelos”) alkaen 1328, joka kulkee Cávado joen suosittuja kohteita.

Muita nähtävyyksiä ovat useita erityisiä kirkkoja, kuten Igreja de Santa Maria de Abade de Neiva (joiden asema kansallinen monumentti, ja jossa vanhin osa on peräisin 1100), barokki kirkko Templo do Bom Jesus da Cruz 1504 ja romaaninen kirkko Igreja Matriz de Santa Maria de Barcelos rakennettu yli pitkän ajan välillä 1200 ja 1400.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Porton lentoasema, joka sijaitsee 53 km etelään Barcelos.