Autonvuokraus Aveiro

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Aveiro

Aveiro matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Aveiro. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Aveiro

Autovuokraamo Aveiro
Autovuokraamo Aveiro

Aveiro on rannikkokaupunki sijaitsee suulla Rio Vouga, ca. 60 km etelään Porto. Kaupungissa on lähes 80.000 asukasta (2010), ja se on toiseksi suurin kaupunki ns Centro alueella ja yksi Portugali tärkein kalastussatamiin.Myös suolan tuotanto on jo vuosia ollut merkittävä rooli Aveiros teollisuudessa.

Sen historia juontaa juurensa 900s, jolloin se tunnettiin latinankielinen nimi Alavarium. Se oli kuitenkin vakava isku tällainen katastrofaalisen myrsky vuonna 1575, kun satama ja useimmat rakennukset tuhoutuivat täysin. Aveiro kuitenkin tuli takaisin jaloilleen, kun se sai keskeisen aseman merkintä portti tuottoisa, Portugalin Newfoundlandin kalastus.

Aveiro johtava nähtävyys on monia kanavia, mikä teki kaupungin usein kutsutaan ”Portugalin Venetsia”.Laivat ovat myös suosittuja – varsinkin keskuudessa matkailijoita kaupunkiin. Muuten on järkeä arkkitehtuurin kaupunki – myös useita kauniita kirkkoja.

Muita nähtävyyksiä välittömässä läheisyydessä Aveiros houkuttelee turisteja. Tähän sisältyy rantoja pitkin niemimaan Sao Jacinto, vuonna Barra alueella ja Costa Nova do Prado. Lisäksi perinteinen, yksinomainen posliinitehdas Ílhavo Ceramica de Vista Alegre on suosittu matkailukohde. Se sijaitsee kylässä noin 9 kilometriä etelään Aveiro keskustasta.

Lähin lentokenttä on Porton lentoasema, joka sijaitsee 78 km pohjoiseen Aveiro.