Autonvuokraus Agueda

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Agueda

Agueda matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Agueda. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Agueda

Autovuokraamo Agueda
Autovuokraamo Agueda

Agueda on kaupunki ja kunta Pohjois Portugalin.Itse kaupungissa on noin 15000 asukasta (2010), kun taas koko kunnan asukasluku on noin. 50,000.

Agueda on oman kunnan vuodesta 1834, kun kaupunki sai kaupunkioikeudet vasta 1985. Kuitenkin on ollut asutusta päällä antiikin ajoista. Siellä oli roomalainen linnoitus lähellä 300-numero, mutta 800: n oli kehittynyt vilkas kaupankäynnin keskus, jossa kaupunki on nyt. Vuonna 1325 se on dokumentoitu, että Portugalin Saint kuningatar Isabel vieraili Agueda kun hän oli pyhiinvaellusmatkan Santiago de Compostelaan.

Aguede on viehättävä pikkukaupunki, mutta useimmat nähtävyydet sijaitsevat muualla kunnassa. Tunnetuin on arkeologista ”Cabeco do Vouga” sijaitsee 9 kilometriä keskustasta pohjoiseen Agueda.Siellä on paljastanut muinaisen Rooman ratkaisun – Castelium Marnelis.

Muuten luostari Convento do Santo António mainittu. Se sijaitsee kylän Seremet, 12 km pohjoiseen Agueda kaupungin ja alkoi vuonna 1634.

Perinteisen kulttuurin Agueda alue on ominaista vahva käsityöperinne, kuten keramiikkataiteensa, käsintehty koreja, käsi neulevaatteiden jne. Lisäksi alueella on paikallinen ruokakulttuuri – myös erityisesti valmistettu Leitão eli kaksi-kuusiviikkoa vanha porsas on paahdettu / grillattu (Englanti: porsasta). Monet matkailijat haluaa myös maistaa paikallista viiniä.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Porton lentoasema, joka sijaitsee noin. 80 km pohjoiseen / luoteeseen Agueda.