Autonvuokraus Cascais

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Cascais

Cascais matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Cascais. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Cascais

Autovuokraamo Cascais
Autovuokraamo Cascais

Cascais sijaitsee Portugalin Atlantin rannikolla, erityisesti ”Baia de Cascais” – 28 km länteen pääkaupungista Lissabonin.Cascais on noin. 33000 asukasta (2010) ja on vanha kalastajakylä, joka tuli merenrantakohde tunnetaan jo 1870-luvulla.

Rannikko kutsutaan Costa do Estoril (Estoril rannikolla), mutta tunnetaan myös ”Portugalin Riviera ja Cascais on yksi suosituimmista keinona kaupungeissa tässä osassa Portugalin.

Cascais on tunnettu ottaa joitakin parhaista rannoista Portugalissa – Ja sen monista luksushotelleja, ravintoloita, kahviloita ja baareja.Kaupunki on hyvin suosittu ”kohtaamispaikka” rikas ja kuuluisa ympäri Eurooppaa. Se merkitsee paljon, että etäisyys Lissabon on niin lyhyt.

Cascais on säilyttänyt alkuperäisen luonteensa – kapeita katuja ilman liikennettä ja viehättäviä putiikkeja, baareja ja ravintoloita. Kaupungilla on muuten tullut useita suuria ostoskeskuksia, joten ostosmahdollisuudet ovat moninaiset.

Sataman Cascais on viehättävä ja intiimi ympäristö, jossa sekoitus laituri, kalastusaluksia ja jahdit – sekä useita baareja ja ravintoloita. Portti on vain itselleen, muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, leviämisen hiekkarannat molempiin suuntiin. Rannoilla voit seurata kaunis rantakatu (”paradão”).

Niistä ihmeitä Cascais kiven muodostumista Boca do Inferno (”Mouth of Hell”) yksi kuuluisimmista – ja vähän kaupungin ulkopuolella on useita suosittuja kohteita. Yksi näistä – Cabo da Roca – sijaitsee hieman pohjoiseen keskustasta ja tarjoaa upeat merinäkymät. Tämä on Portugalin läntisin kohta. Täällä on myös useita hyvämaineinen ravintoloita.

Toinen mielenkiintoinen paikka lähellä on keskiaikainen kaupunki Sintra, jossa on hyvin säilynyt mahtava rakennuksia. Se on täysin Unescon maailmanperintölistalle – sijaitsee 16 km pohjoiseen Cascais.

Lähin lentokenttä on Lissabonin lentokentältä, joka sijaitsee 35 km koilliseen Cascais.