Autonvuokraus Evora

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Evora

Evora matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Evora. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Evora

Autovuokraamo Evora
Autovuokraamo Evora

Evora sijaitsee keskeisellä Espanjassa, ca. 120 km kaakkoon Lissabonissa – Ja on kaupunki noin 45000 asukasta (2008).Matkailu on tärkeä elinkeino Evora, joka on myös alueellinen kauppakeskus.

Evora oli tärkeä sotilaallinen asema roomalaisten aikaan, ja oli sen vuoksi etunimi Liberalitas Julia (nimetty Julius Caesar). Kaupunki kehittyi myöhemmin – alle maurien – vilkas kaupallinen keskus.

Evora on nykyään pidetään yhtenä kauneimmista kaupungeista Portugalissa – ja vanha kaupunki on täynnä UNESCO. On olemassa useita hyvin säilyneitä rakennuksista sekä Rooman ja arabien aikakausi – myös Aqueduct ”Água de Prata akveduktille.”

Niistä tärkeimmät nähtävyydet muuten Diana temppeli noin 200 ja katedraali Sé de Evora alkaen 1100 (joka on noin 1400 euroa vaihdettiin romaaninen ja goottilainen tyyli). Se on Portugalin suurin kirkko. Evora voit myös käydä yksi kauneimmista kirkoista – Igreja de São Francisco alkaen 1510. Kappeli tässä kirkossa – Capela dos Ossos – koristaa luut ca. 5000 luurankoja.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kaupungissa ovat Palácio dos Duques de Cadaval, joka on vaikuttava rakennus 1600 – ja korkeakoulu 1559.

Lähin lentokenttä on Badajoz lentokenttä sijaitsee 120 km koilliseen kaupungin. Kuitenkin, se ei ole niin paljon edelleen kansainvälisen lentokentän pääoman Lissabon, joka sijaitsee 132 km länteen Evora.