Autonvuokraus Guarda

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Guarda

Guarda matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Guarda. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Guarda

Autovuokraamo Guarda
Autovuokraamo Guarda

Guarda sijaitsee koilliseen Portugali – noin 140 kilometriä kaakkoon Porto – nimenomaan Portugalin suurin vuorijono, Serra da Estrela.Se on maan suurin kaupunki (1056 m) – ja on perinteet suosittu virkistyspaikka. Väestö on noin. 42500 (2011).

Guarda perusti sotilaallisen strategisista syistä vuonna 1199 kuin linnoitus vastaan ​​maurit. Ympäri kaupunkia pystytettiin korkeat muurit – jotka ovat suurelta osin säilynyt.

Guarda on luonnollinen lähtökohta vuori retkeilyyn Sierra da Estrela. Vuoristo houkuttelee turisteja ja pidetään yksi Portugalin suosituimmista kohteista. Kasvisto on monipuolinen ja vuoristoinen ja dalformasjonene jännittävä. On olemassa myös useita turisti paikkoja täällä – mukaan lukien Torre, jossa on myös upea näköala. Suuri osa vuoren alueella on asema luonnonsuojelualueeksi.

Vuonna Guarda ovat myös useita nähtävyyksiä. Näistä on goottilainen katedraali 1400-ja linna 1200 mainittu. Katedraali on kaupungin keskusaukiolle, ja on erityisen kauniisti sisustettuja. Lähistöllä on toinen upea rakennus – Misericordia Church, tunnettu vaikuttava portaali.

Suosittu kohde on myös Guardia museo, joka sijaitsee vanhassa Homestead – ja jotka voivat osoittaa sekä jännittäviä maalauksia ja useita arkeologisia esineitä ympäri kaupunkia.

Lähin lentokenttä on Covilho Airport sijaitsee 49 km lounaaseen Guarda.