Autonvuokraus Algarve

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Algarve

Algarve matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Algarve. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Algarve

Autovuokraamo Algarve
Autovuokraamo Algarve

Algarve on eteläisin maiseman Portugalissa, joiden kokonaispinta-ala on lähes 5000 km2.Se vastaa suurin piirtein piiri, jota myös kutsutaan Faro.Noin 417000 ihmistä asuu (2010), mutta sesonkiaikoina kerrotaan luku. Noin 5 miljoonaa matkailijaa löytämään tiensä tänne vuosittain. Pääkaupunki Algarve on Faro. Muita merkittäviä kaupunkeja ovat Albufeira, Lagos, Lagoa, Tavira, Portimão ja Praia de Rocha.

Alue on perinteisesti perustunut maatalouteen, ja niiden tuotteiden joukossa, jotka ovat kasvaneet täällä ovat oliivit, viikunat, viinirypäleet, appelsiinit ja granaattiomenia.Nykyään se on matkailu, joka tarjoaa alueen liikevaihto.

Se lähinnä houkuttelee turisteja täällä on Välimeren ilmasto, puhdas ja kutsuva rantoja ja miellyttävän meriveden lämpötila. Algarven rannikko on kokonaispituus 155 km.

Muutoin alue on investoinut voimakkaasti erilaisia ​​aktiviteetteja matkailijoille kaikenikäisille. Se on niin erilaisia ​​kursseja täällä. Suurin on Rooma Golf Resort Vilamoura.Monet tarjoukset ovat myös suunnattu lapsiperheille, ja kaikissa on kymmenkunta eri huvipuistojen Algarve.Yksi suosituimmista on Algarven Zoo (eläin-ja huvipuisto Albufeira), Zoo Marine (sjødyrepark, myös Albufeira), Aqualand Algarve (Waterworld Alcantarilha), Aqua Show (uiminen ja huvipuisto Quarteira) ja Slide & Splash (uida – ja huvipuisto Lagoa).

Algarve on oma kansainvälinen lentokenttä – Faron lentokentälle.