Autonvuokraus Braga

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Braga

Braga matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Braga. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Braga

Autovuokraamo Braga
Autovuokraamo Braga

Braga on – sen ympärille 177000 asukasta (2009) – Portugalin kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee maan luoteiskulmassa, tarkemmin Costa Verde (”vihreä Coast”).

Kaupunki on tunnettu vaikuttava barokki rakennuksia ja olla uskonnollinen keskus Portugalissa.Kaupungin juontaa noin 2500 vuotta ajassa taaksepäin. Braga oli muuten ensimmäinen kaupunki Portugalissa, jossa kristinusko sai jalansijaa. Braga kokenut ekspansjonstid lopussa 1800, ja tänä aikana monet siirtolaiset palasivat takaisin tänne Brasilia, joka oli Portugalin siirtomaa.

Braga on – sen lisäksi, että tärkeän kaupungin katolinen kirkko – myös koulutuskeskus. Tässä yleistä yliopiston ”Universidade do Minho” sekä suuri haara Catholic University.

Lisäksi monia esimerkkejä arkkitehtuurin barokin aikakauden ”Elevador do Bom Jesus Braga n” kuuluisin ja näyttäviä vetovoima. Se on 274 metriä pitkä rullaradan, joka koostuu kahdesta ajoneuvojen istuimen 38 matkustajaa kussakin. Matka autolla kestää 3 ½ minuuttia.

Moderni Braga markkinoi itseään nimellä ”Nuoriso City” ja on äskettäin myönnetty otsikko European Youth Capital 2012 – johon kuuluu kattava valikoima kaupungin keskustassa nuorille eri puolilta Eurooppaa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Porton lentoasema, joka sijaitsee noin. 60 km lounaaseen Braga.