Autonvuokraus Funchal

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Funchal

Funchal matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Funchal. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Funchal

Autovuokraamo Funchal
Autovuokraamo Funchal

Funchal on ”pääkaupunki” Portugalin saaristossa Madeira Atlantic. Se sijaitsee etelärannikolla pääsaarella ja on noin 112000 asukasta (2011).

Funchalin pääelinkeino on turismi (varsinkin talvella). Muuten kaupunki on merkittävä viinin tuotanto ja sokeriteollisuus. Lisäksi on varattu portti Funchalissa, jossa on joitakin vientiä, erityisesti viinien ja hedelmät – lisäksi useita risteilyaluksia telakoinnin täällä.

Funchal on perustettu vuonna 1421 ja se on nimetty kasvi fenkoli, joka Portugalin on nimeltään ”funcho”. Kaupunki on vuodesta 1960 panostanut voimakkaasti matkailuliikennettä – mutta sai myös vasta paljon kävijöitä, erityisesti Euroopan aristokratian.

Funchal on ehkä parhaiten tunnettu sen upea ilotulitus jokaisen uudenvuodenaattona. Kun portti on usein täynnä ulkomaisten risteilyalusten. Muuten kaupunki on erittäin kauniilla paikalla jyrkässä maastossa, jossa kapeat kadut ja valkoisiksi taloa ulottuu merestä ja ylös vuorenrinnettä. Funchal korkein kohta on yli 1200 m Useimmat kadut vanhin osa kaupunkia ovat kivetty mukulakivillä, ja tämä on myös Funchalin kaikkein hallitseva rakennukset – katedraali Sé de Funchal, joka on rakennettu vuonna 1500.

Toinen suosittu nähtävyys Funchalin vanhakaupunki on linnoitus Sao Lourenco peräisin 1500-luvulta. On myös useita mielenkiintoisia museoita kaupungissa, ja useita suuria puistoja.

Ylhäällä vuoristossa, noin 600 metriä kaupungin yläpuolella, voit vierailla kauniissa kirkossa Nossa Senhora do Monte alkaen 1741, jossa on kaksi tornia näkyvät mereltä. Sieltä voit kokea erityisiä ja kuuluisa matkoja kori kelkat kuljettajan kanssa (Carros de cesto) alas katuja kohti keskustaa. On myös mahdollista käyttää gondolihissillä / vuorelta.

Kaupungissa on oma kansainvälinen lentokenttä Funchal Airport – Santa Cruz (tunnetaan myös nimellä Madeira Airport), joka sijaitsee noin 13 kilometriä itään / koilliseen downtown.