Autonvuokraus Faro

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Faro

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Faro tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Faro kauttamme.

Faro-opas

Bilutleie Faro
Faro Autonvuokraus

Faro on satamakaupunki Etelä-Portugalissa, tarkemmin sanottuna Algarven rannikolla. Siinä on noin 50 000 asukasta (2010), ja sitä pidetään usein Algarven ”pääkaupunkina”.

Matkailun, joka on Faron hallitseva teollisuusreitti, lisäksi myös kalastuksella ja hedelmien viennillä on merkittävä rooli. Kaupungissa on suuri kalastussatama.

Useimmat historialliset nähtävyydet sijaitsevat vanhassakaupungissa, mutta vanhimmat rakennukset asetettiin enimmäkseen raunioihin alueelle vuonna 1755 iskeneen suuren maanjäristyksen aikana.

Nähtävyyksiä

Faron nähtävyyksiin kuuluvat suuri luonnonsuojelualue Ria Formosa (joka on myös useiden lintulajien lepoalue muuttojen aikana joka kevät ja syksy) ja pitkä ranta (joka on noin 7 km päässä kaupungin keskustasta). Lämmin, miellyttävä ilmasto on myös tärkeä panos Faron erittäin suosittuun matkailukohteeseen. Tänne tulee vuosittain noin 5 miljoonaa kävijää, pääasiassa aurinko- ja uintilomalla.

Pitkä hiekkaranta houkuttelee monia turisteja suuntaamaan Faroon aurinko- ja rantalomalle.

Muuten arkeologinen museo ”Museu Arqueologico” on Faron tunnetuin kulttuurinen maamerkki. Se sijaitsee vanhassakaupungissa – rakennuksessa vuodesta 1518. Lähellä on Sé de Faron katedraali,joka rakennettiin uudelleen vuoden 1755 maanjäristyksen jälkeen. Alkuperäisestä goottikirkosta vain torni säilyy.

Muun muassa Farossa on useita mielenkiintoisia museoita. Museo Maritimon merimuseo satama-alueella ja etnografinen museo Museu Etnografico, joka tarjoaa säännöllisesti paikalliseen kulttuuriin ja käsityöperinteisiin liittyviä näyttelyitä.

Tutustu Faroon autonvuokrauspalvelulla

Faro on loistava paikka vuokrata auto, kun olet lomalla Etelä-Portugalissa. Täältä voit tehdä monia jännittäviä retkiä, ja niiden välinen valikoima on suuri. Siellä on paljon nähtävää sekä rannikolla että vuorilla. Lisäksi se on lyhyen matkan päässä Espanjan etelärannikolta, ja pääset paikkoihin, Spaniakuten Sevilla,Gibraltar ja Marbella. Täällä olemme valinneet joitain esimerkkejä suosituimmista kyydeistä Faron kanssa lähtökohtana.

Suosittu Caldas de Monchique Spa kuumalla lähdevedellä

Monchique – Kaunis vuoristokylä

Pieni Monchiquen vuoristokylä on yksi Portugalin kauneimmista ja vihreimmistä. Se on vain lyhyen ajomatkan päässä Farosta ja sopii erinomaisesti päiväretkelle autolla. Täällä kauniit pienet talot on maalattu tuoreilla väreillä,kadut ovat viihtyisiä vaeltaa, ilmapiiri ystävällinen ja näkymä maisemaan upea. Kaupungin keskustassa on useita hyviä ruokapaikkoja, joissa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia. Niille, jotka haluavat käyttää jalkojaan hieman kauniissa luonnossa, on monia polkuja, jotka sopivat sekä kävelyyn että pyöräilyyn. Yksi suosituista reiteistä on Caldas de Monchique, kuuluisa spa, joka tarjoaa kuumaa lähdevettä.

  • Lyhin ja nopein tie Monchiqueen kulkee ensin moottoritiellä Portimãoon,ennen kuin lähtee kohti vuoria. Sitten ajat noin 85 kilometriä ja vietät noin tunnin.
  • Jos haluat nähdä enemmän vuoria, voit sen sijaan ajaa São Bartolomeu de Messinesin kautta. Matka on silloin noin 5 kilometriä pidempi ja ajoaika 1 tunti ja 20 minuuttia.

Farol de Sagres – Vieraile maailman loppu

Majakka ponta de Sagresin päässä oli muinaisina aikoina nimeltään maailmanloppu. Näet sen, kun seisot siinä. Torni seisoo yli 60 metriä korkean kallion reunalla, javilli Atlantin valtameri vaahtoaa alla. Ilmeisesti Henry Navigatorin,Portugalin prinssin ja päätutkijan, sanotaan suunnitelleen monia retkiään Farol de Sagresilla. Majakan tämän päivän painos on osittain peräisin vuodesta 1846, joka on rakennettu maahan, joka oli aikoinaan munkin luostari. Vieraile myös Sagresin kaupungissa, joka on aivan majakan itäpuolella. Siellä on monia hyviä kalaravintoloita,vilkas venesatama ja hyvät uintimahdollisuudet. Jos haluat nähdä enemmän upeita majakoita samanaikaisesti, harkitse ajamista 5 kilometriä länteen, jossa Farol do Cabo de São Vicente sijaitsee.

Majakka seisoo yli 60 metriä korkean kallion reunalla, jonka alapuolella on Atlantin valtameri.
  • Farosta Farol de Sagresiin on 118 kilometriä, jossa noin 80 kilometriä pätkästä on valtatietä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 35 minuuttia.
Ainoa luonnollinen apinoiden siirtomaa Euroopassa löytyy Gibraltarin vuorenhuipulta.

Gibraltar – Pieni pala Englantia

Gibraltarin brittiläinen alue on helpon matkan päässä, jos haluat tehdä erilaisen retken Farosta. Kallioisen vuorenhuipulla sijaitseva asutusalue sisältää useita jännittäviä maurisk festningnähtävyyksiä, kuten maurilaislinnoituksen, 1700-luvun lopun tunneleita, suuren katedraalin,useita museoita ja kauniit puutarhat. Suuri vetolaastari on kuitenkin vuorenhuippu. Sieltä löydät ainoan luonnollisen apinoiden siirtokunnan Euroopassa. Näkymä on lyömätön, ja katsot Afrikkaan, ellei ole huonoa säätä.

  • Se on 390 kilometriä moottoritiellä Faron ja Gibraltarin välillä. Pysähtymättä ajoaika on noin 4 tuntia.

Louléssa on hyvät ostosmahdollisuudet, etenkin lauantaisin, kun isot markkinat ovat auki.

Loulé – Kaupunki, jolla on parhaat markkinat Algarven rannikolla

Ajaminen Loulén pikkukaupunkiin kestää lyhyen ajan Farosta. Sieltä löydät ihanan keskuksen, jossa on hyvät ruokailu- ja ostosmahdollisuudet. Keskellä kaupunkia on myös Castelo de Loulén linna, jonka maurit rakensivat 700-luvulla. Ilmapiiri on rauhallinen ja erilainen, eikä sitä ole erityisesti leimannut matkailu. Erityisesti lauantaisin se sopii ajoon Louleen. Sitten on suuret markkinat, joissa paikalliset tuottajat ja taiteilijat myyvät herkkuja, käsitöitä ja taidetta. Maanantait ovat vähiten suotuisa päivä, koska suurin osa nähtävyyksistä on suljettu.

  • Farosta Louléen on tuskin 18 kilometriä. Ajomatka kestää noin 20 minuuttia.

Sevilla – Espanjalaisten tapasten kotikaupunki

Espanjan Sevilla ei ole enää kaukana Farosta, että päiväretki on täysin mahdollista, mutta sinun kannattaa harkita vähintään yhden yöpymisen ottaminen, kun olet siellä. Tämä on yksi Espanjan jännittävimmistä kaupungeista. Sevilla tunnetaan rikkaasta historiastaan, upeasta arkkitehtuuristaan javilkkaasta kulttuuristaan. Kaupunki on myös yksi parhaista paikoista pysähtyä, jos rakastat erittäin hyvää ruokaa. Monet pitävät Sevillaa maailman pääkaupunkina tapasten suhteen,ja erinomaisia ravintoloita löytyy kaikkialta. Kaupungin pulssi on erilainen kuin olemme tottuneet. Asukkailla on suhteellisen pitkä siesta,ja he syövät illallista myöhään illalla. Sevillassa menee yleensä nukkumaan vasta myöhään illalla. Lyhyesti sanottuna elämä sevillassa on aivan ihanaa.

  • Faron ja Sevillan välillä on 195 kilometriä, ja käytännössä koko pätkä kulkee moottoritiellä. Autonvuokrausaika on noin 2 tuntia. Muista tarkistaa autovuokraamoltasi, mitkä ovat säännöt rajojen ylittämiseen.
Pieniä ihmisiä nähdä keskellä päivää, asukkailla on nimittäin suhteellisen pitkä siesta.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Kesäaikaan kaupungissa ja sitä ympäröivällä alueella on paljon turisteja. Suuri osa näistä saa vuokra-auton, joten pysäköinnin löytäminen keskustan kaduilta vaikeutuu usein. Onneksi kaupungissa on useita pysäköintihalleja ja yksityisomistuksessa olevia pysäköintipaikkoja. Nämä maksavat hieman enemmän kuin kadunvarsipysäköinti, mutta sinne on helpompi mahtua.

Faron keskustassa on hyvä määrä kapeita katuja, eikä saavutettavuus ole yhtä hyvä kaikkialla päivällä. Samaan aikaan kaupungissa on enintään 120 000 asukasta, joten verrattuna esimerkiksi Lissaboniin, Farossa on suhteellisen helppo ajaa. Yleisesti ottaen pitäisi kiinnittää hieman erityistä huomiota Portugalin teihin ja ajaa vapaasti hieman puolustuskannalla.

Tiheään asuttujen alueiden ulkopuolella ajaminen on parantunut Portugalissa viime vuosina. A22-moottoritie, joka kulkee koko Algarven rannikolla, on lahja niille, jotka haluavat liikkua tehokkaasti. Täällä on vähän liikennettä, koska tie on maksullinen. Jos tieveron maksaminen ei haittaa, pääset sinne hyvin nopeasti ja ilman stressaavaa liikennettä.

On suositeltavaa kiinnittää erityistä huomiota Portugalin teihin ja ajaa vapaasti hieman puolustuskannalla. Valtatiellä on vähän liikennettä, koska tie on maksullinen.

Algarven lentokenttä on pieni ja selkeä.

Lentokenttä

Aeroporto Internacional de Faro on myös nimeltään Algarven lentokenttä. Lentokenttä on melko pieni ja selkeä,ja se käsittelee enintään noin 6 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Samaan aikaan se on huomattavasti hektisempi Faron lentokentällä huhti-lokakuussa. Tietenkin useimmat ihmiset, jotka matkustavat Algarven rannikolle, tekevät niin kuumimpina kuukausina. Tämä voi olla hyvä tietää, jos vuokraat auton tänä aikana. Varaa aikaisin javarmista myös, että kiireisimpinä päivinä voi olla jonoa.

Autovuokraamojen tiskit ovat koolla tuloaulassa. Tästä päivästä lähtien täällä on 14 yritystä, mutta useita osia henkilökuntaa ja toimistoja. Tämä koskee esimerkiksi Hertzia, Thriftyä, Dollaria ja Fireflyä. Jos vuokraat auton joltakin näistä yrityksistä, saat avaimet samasta pöydästä. Lentokentällä on myös muita kansainvälisiä toimijoita, kuten Avis, Budget, Europcar ja Sixt.

  • Lentokenttä sijaitsee noin 6 km:n päässä Faron keskustasta. Autolla matka kestää noin 10 minuuttia.