Autonvuokraus Velje

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Velje

Velje matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Velje. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Velje

Autovuokraamo Velje
Autovuokraamo Velje

Tanskan satamakaupunki Vejle sijaitsee Kaakkois rannikolle Jyllannin – johtaja Vejle Fjord – ja kuuluu Etelä-Tanska. Vejle on alueellinen pääkaupunki ja suurin kaupunki 51300 asukasta (2011).

Vejle on kulttuurinen ja taloudellinen keskus kunta, ja on myös nykyaikainen kaupallinen kaupunki – kun on hyvä ostos – sekä pieniä erikoisliikkeitä ja suurista tavarataloista.

Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Sankt Nicolai Kirkko – jossa vanhimmat osat ovat peräisin 1200-luvulta, Vejle Town Hall neo-goottilainen tyyli 1879, Vejle Windmill – yksi kaupungin vartegn vuodelta 1847 ja listattu kukkulalla ”Himmelpind”, Vejle kaupunginmuseo, Vejle Kunstmuseum – kanssa taidekokoelma lukien sisältää teoksia kuuluisa taidemaalari Rembrandt ja kokemus center ”Ecolarium” – keskitytään ekologiaan ja kierrätykseen.

Noin. 30 km länteen Vejle on ”Lego Land”, joka on yksi Tanskan n suosituimpia matkailukohteita.Kaupungin Jelling – 13 km luoteeseen Vejle – ovat kaksi kuuluisaa runesteiene ”Jellingesteinene” alkaen 1000: n – joka on Unescon maailmanperintökohde. Jelling on myös useita muistomerkkejä viikinkiajan ja messukeskukseen.

Lähin lentokenttä on Billund Airport, joka sijaitsee 28 km länteen Vejle.