Autonvuokraus Aabenraa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Aabenraa

Aabenraa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Aabenraa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Aabenraa

Autovuokraamo Aabenraa
Autovuokraamo Aabenraa

Aabenraa sijaitsee kaakkoon Tanska – noin 30 kilometriä pohjoiseen rajan Saksaan.Kaupunki sijaitsee Jyllannista ”Aabenraa Fjord”, ja kuuluu Etelä-Tanska. Aabenraa on noin. 16000 asukasta (2010), ja on tärkeä satamakaupunki viehättävä pikkukaupungin tunnelma.

Aabenraa on kauppakeskus, ja Tanskan pisin kävelykatu (1.2 km). Tällä reitillä on monia kauppoja, aukiot, viihtyisiä kahviloita / ravintoloita. Kaupungin kadut ja aukiot ovat useita hienoja veistoksia.

Jotkut tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat ”Brundborg Slot” – joka perusti Kuningatar Margrethe 1 noin vuonna 1400, Skt. Nikolai kirkon 1200 ja merimuseo.

Alueella on monia kauniita rantoja, jossa kesäisin kaupungin järjestää erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten markkinat, konsertit, kaupunki festivaali, eläin toimijat mm Lisäksi on olemassa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun kaupungissa tällaista. tennis, ratsastus, golf, vesiurheilu, pyöräily ja kalastus.

Theme Park ”Summerland South” sijaitsee 26 km lounaaseen Aabenraa, ja on suosittu vetonaula koko perheelle. Siinä on vesipuisto ja erilaisia ​​ratsastaa.

Lähin lentokenttä on Sønderborg Airport sijaitsee 38 km kaakkoon Aabenraa.