Autonvuokraus Aarhus

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Aarhus

Aarhus matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Aarhus. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Aarhus

Autovuokraamo Aarhus
Autovuokraamo Aarhus

Aarhus (Århusin) on Jyllands ja Tanskan toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Århusin Bay itärannikolla Kattegatin alueen Keski-Jyllannissa. Kaupungissa on 252213 asukasta, kun taas kunnan väkiluku on noin 320000 (2012).

Århusin Jyllannin suurin kaupallinen ja serviceby sekä alueen talouden, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Tärkeimpiä oppilaitokset ovat Århusin yliopisto, Århusin yliopistollisen sairaalan ja Århusin Research Park.

Myös tekniikka ja teollisuus ovat tärkeitä yrityksille Århusissa, ja kaupunki on yksi Jyllannin vilkkaimpia satamia.

Vanha keskusta sijaitsee suulla Århusin Z. Tässä on jälkiä linnoitusten peräisin viikinkiajan, ja osa keskiaikaista, käämitys katuverkon ja useat turpeen säilyy.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Aarhus ”Old Town” (avattiin 1914) – tunnetaan myös Tanskassa Købstadmuseum. Tämä on niin sanottu ulkoilmamuseo kaupunkikulttuuria – suurin lajissaan. Museo on suunniteltu kuten vanha kaupunki, jossa on yhteensä 75 taloa 1500 -, 1600 -, 1700 – ja 1800-luvulla.

Historiallinen ja arkkitehtoninen maamerkki kaupunki on Århusin katedraali (”Sankt Clemens”) lopusta 1100, joka sijaitsee osoitteessa Store Torv. Medium Turve ja Lille Torv löytää Borg Gate – entinen kaupungin portin 1250-luvulla. Myös kaupungin vanhin kirkko, Pyhän Nikolauksen alkaen 1000-luvulla, on merkittävä matkailukohde Århusissa. Tämä on myös vanhin kivikirkko Skandinaviassa. Muussa tapauksessa, St. Olavin kirkon alusta 1100 on mainittu, ja kaksi luostarit – lueteltu vastaavasti 1200-luvulla ja 1400-luvulla.

Muita suosittuja matkailukohde Århus on Marselisborg Slot (lueteltu perioden1898-1902), Mindeparken – ja sen kaunis puutarha ja historiallisia elementtejä, Ole Romer Observatorio 1911 Forstbotanisk Have ja Marselisborg Woods – Pet Haven ja Tivoli Friheden.

Århusin tunnetaan myös jännittävä kulttuuri – avaimella nykyaikainen toimielinten ARoS Aarhus Kunstmuseum, Århus, musiikki ja Scandinavian Center. Tässä yhteydessä lisäksi ”Århusin Festuge” mainittiin – suurin kulttuurifestivaali myötävaikutusta paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden. Se on järjestetty joka vuosi siirryttäessä syyskuu-elokuu vuodesta 1965.

Lähin lentokenttä on Aarhus Airport (entinen Tirstrup Airport), joka sijaitsee noin. 35 km koilliseen Aarhus.