Autonvuokraus Billund Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Billund Lentokenttä

Billund Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Billund Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Billund Lentokenttä

Autovuokraamo Billund Lentokenttä
Autovuokraamo Billund Lentokenttä

Billund Airport (BLL) on Tanskan toiseksi suurin lentokenttä, ja se sijaitsee 3 km koilliseen Billund keskusta.Lentoasema palvelee 2,7 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2012).

Billund Airport on rakennettu vuonna 1962 ja avattiin kaupallisen lentoliikenteen vuonna 1964. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 2002.

Noin 14 lentoyhtiötä – muun muassa Air France, Sun-Air, Ryanair, KLM, Norja ja Lufthansa – on suorat lennot Billund Airport useisiin kansainvälisiin kohteisiin.On olemassa sekä pysyviä ja kausittaisia ​​lennot täältä, ja joitakin suosittuja kohteita Pariisi, Oslo, Lontoo, Bergen, Tukholma, Amsterdam, Pisa ja Malta.

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi on olemassa tiloja, kuten pankkiautomaatit, valuutan vaihtoa vastaanotto, retkipalvelu, lasten leikkihuone, kokous-ja konferenssitilat, VIP lounge ja parveke.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​Billund, voi ottaa taksin tai linja. Myös linja täältä muihin Tanskan kaupunkeihin, esimerkiksi.  Aarhus, Vejle ja Horsens.

Jos haluat vuokrata auton Pariisissa, on useita autovuokraamoja toimistoja lentokentällä – kuten Avis, Sixt, Budget, Europcar ja Hertz.