Autonvuokraus Hørsholm

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hørsholm

Hørsholm matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hørsholm. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hørsholm

Autovuokraamo Hørsholm
Autovuokraamo Hørsholm

Hørsholm sijaitsee saarella Seelannin Tanskassa Juutinrauman ja kuuluu Capital Region.Kaupunki sijaitsee 25 km pohjoiseen Kööpenhamina, ja on 24300 asukasta (2011).

Tärkein nähtävyys Hørsholm kunnassa on entinen kuninkaallinen kesäasunto Hirschholm Slot vuoteen 1720 n – rakennettu rokokoo tyyliin. Linna oli alun perin nimeltään ”Versailles”. Koska linna rapistunut, se purettiin noin 1810. Noin tämä paikka, mutta jotkut säilynyt rakennuksia – joka tänään taloa Hørsholm EGN museosta. Tässä arkeologisia ja historiallisia kokoelmia kaupungin ja alueen sekä metsästys-ja metsätalous museo.

Toinen suosittu matkailukohde alueella ovat Karen Blixen museo – 2 km itään Hørsholm (Rungsted). Museo on tällä hetkellä tekijän entinen koti, ja vierailijat voivat oppia lisää Karen Blixen elämästä ja työstä. Se on sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä, ja ajoittain järjestetään miellyttävä takkavalkeailloissa.

Keskustassa Hørsholm kävelykadun liikkeissä, ja alueella on ihania rantoja pitkin rannikkoa. Suosittu uimaranta kesällä on ”Rungsted Strand”. Alkaen Rungsted menee Bahn (S-juna) ja Kööpenhamina.

Lähin lentokenttä on Copenhagen Airport – Kastrup, joka sijaitsee 50 kilometriä kaakkoon Hørsholm.