Autonvuokraus Thorshavn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Thorshavn

Thorshavn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Thorshavn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Thorshavn

Autovuokraamo Thorshavn
Autovuokraamo Thorshavn

Tórshavn (Tanska: Thorshavn) on pääkaupunki Färsaaret. Se sijaitsee Kaakkois rannikolle pääsaaren Streymoy. Kaupungissa on 12400 asukasta, kun taas Tórshavn kunnan asukasluku on noin 20000 (2010). Kaupunki on Färsaarten hallinnon, kaupan ja kulttuurin keskus, ja on myös tärkeä satama. Alkaen Tórshavn on lautalla eniten saaria alueella ja Tanska ja Islanti.

Kaupungin tärkein tulonlähde on kalastus ja turismi. Monet vierailu Färsaaret ja Tórshavn lähinnä siksi koskematonta luontoa henkeäsalpaavia maisemia, kallioita, vihreitä kukkuloita ja tasankoja. Muita nähtävyyksiä ovat Tórshavn Cathedral vuonna 1788, taidemuseo ”Lista Longing Føroya”, moderni kirkko ”Vesturkirkjan” – vihittiin vuonna 1975, kaupungin puisto ”Vidarlundin” – monine veistoksia ja National Museum ”Føroya Forn Minnie Kaipaus”.

Färsaaret on vain yksi lentokenttä – Vágar Airport – mikä on lentoja Norjaan, Tanskaan ja Islantiin.Lentokenttä sijaitsee saarella Vágar – noin. 40 min. ajaa Tórshavn. Se on tunnelointi yhteyden saarten Vágar ja Streymoy.