Autonvuokraus Skanderborg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skanderborg

Skanderborg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skanderborg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skanderborg

Autovuokraamo Skanderborg
Autovuokraamo Skanderborg

Skanderborg on tanskalainen kaupunki sijaitsee Keski-Jyllannissa – noin 25 kilometriä lounaaseen Aarhus. Kaupunki sijaitsee järven rannalla ”Skanderborg Su”, ja on noin 14000 asukasta (2009). Kaupunki on myös hallinnollinen keskus Skanderborg Kommune, ja kuuluu Region Midtjylland.

Skanderborg raastuvanoikeus vuonna 1583. Vuonna eteläosassa kaupungin pääkatu ”Adelgade” on Skanderborg vanhin osa kaupungintalon vuodelta 1860, Amtsgården 1804 ja useita puutavaraa. Tämä on myös Skanderborg museo paikalliseen historiaan kokoelmista.

Skanderborg kasvoi noin kuninkaallinen linna ”Skanderborg Slot”, joka makasi pieni saari Skanderborg Su. Linna aloitettiin vuonna 1171, mutta purettiin 1760-luvulla. Castle kirkko sen pyöreä torni 1562, mutta sivusto ja on merkittävä matkailukohde.

Monet turistit myös käydä ”Skanderborg Dyrehave”, jossa ulkoilmamuseo sijaitsee. Kauppa tulee kaksi alkuperäistä bunkkereissa 2 Maailmansota.

Se on suunnilleen yhtä kaukana Skanderborg 3 maan lentokenttien: Billund Airport (72 km), Aarhus Airport (72 km) ja Karup Lentokenttä (70 km).