Autonvuokraus Horsens

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Horsens

Horsens matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Horsens. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Horsens

Autovuokraamo Horsens
Autovuokraamo Horsens

Horsens on kaupunki Itä-Jyllannissa. Kaupungin asukasluku on 54 450 (2012) asukasta. Horsens sijaitsee noin 50 km etelään Århusin ja 200 km länteen Kööpenhamina.Se on merkittävä satamakaupunki sijaitsee lopussa Horsens vuonon. Kaupunkia ympäröivät tyypilliset moreenimaisema alhainen mäkiä ja laaksoja luonut jäätiköt viime jääkauden.

Viime vuosina on tehty paljon laajentamiseksi ja tehostamiseksi kulttuuritapahtumia. Useita kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita kuten Madonna, Bob Dylan José Carreras, Robbie Williams, Rolling Stones, U2, on ollut tai on konsertteja kaupungin

Yksi suurimmista kulttuuritapahtumista Tanskassa on vuosittainen eurooppalainen keskiaikainen festivaali tapahtuu viime viikonloppuna elokuussa. Keskusta Horsens muunnetaan sitten suurin keskiaikainen markkinoilla Pohjois-Euroopassa ja viihdettä aikuisille ja lapsille kaikenikäisille.

Horsens on yksi Tanskan vanhimmat kaupungit kauppala 1150.Neliö on vielä Church of Our Vapahtajaksi 1200. Vuonna keskiajalla oli tärkeä kaupunki, jossa linna ja useita luostareita. Arkkitehtuuri Söder Gate kannattaa opiskella lisää. Juuri ennen pääsiäistä vuosittain järjestetään Krim näyttely, joka on Euroopan suurin festivaali mysteeri ystäville, jotka ovat molemmat kirjailijoita kotimaassa ja ulkomailla. Se on tärkeä kaupallinen ja teollinen kaupunki, erityisesti elektroniikka-ja painoteollisuuden.

Lähin suuri lentokenttä on Billund Airport sijaitsee 45 minuutin ajoaika länteen Horsens.Aarhus Airport sijaitsee 90 km pohjoiseen Horsens.