Autonvuokraus Herning

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Herning

Herning matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Herning. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Herning

Autovuokraamo Herning
Autovuokraamo Herning

Tanskan kaupunki Herning sijaitsee Jyllannin keskiosassa, ja on noin 46000 asukasta (2010). Kaupunki sijaitsee Herningissä kunta, ja kuuluu Region Midtjylland.

Herning on ehkä tunnetaan parhaiten yleissopimuksen ja messeby ja monia tapahtumia ympäri vuoden suuria näyttelytiloja ”Herning-kongressikeskusta” ja ”Messe Centerin Herning.”Lisäksi Herning teollinen kaupunki ja tärkeä tie-ja rautatieliikenteen risteyksessä.

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on modernin taiteen museo HEART – Nykytaiteen museo – kuten on maailman suurin kokoelma Piero Hanzonis teoksia.

Muita tärkeitä nähtävyyksiä kaupungissa ovat historiallinen museo ”Herning museo”, Herningsholm kartanossa 1579, Blichermuseet – kanssa näyttelyitä noin pappi ja kirjailija Steen Steensen Blicher ja ”Carl Henning Pedersen ja Else Alfelts museo” – näyttely abstraktin ja värikästä taidetta. ”

Lisäksi Herning hyviä ostoksia kaupoissa ja ostoskeskusta ja vain 12 km länteen kaupungin eläintarha ”Jylland Zoo”, joka on vetonaula koko perheelle.

Kaupungin lentokenttä – Herning Airport – sijaitsee 25 km koilliseen kaupungin keskustasta ja on päivittäiset lennot Kööpenhaminaan.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Billund Airport, joka sijaitsee 60 km etelään Herning.