Autonvuokraus Kööpenhamina Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kööpenhamina Lentokenttä

Kööpenhamina Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kööpenhamina Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kööpenhamina Lentokenttä

Autovuokraamo Kööpenhamina Lentokenttä
Autovuokraamo Kööpenhamina Lentokenttä

Kansainvälinen lentokenttä Copenhagen Airport – Kastrup (CPH) on Tanskan ’s (ja pohjoismainen)’ s, joka sijaitsee saarella Amager – noin 8 kilometriä kaakkoon Kööpenhaminan keskustasta.Lentokenttä huollettu 21500000 matkustajaa vuonna 2010.

Copenhagen Airport – Kastrup avattiin vuonna 1925 ja on tällä hetkellä neljä terminaalia: Terminal 1 käytetään kotimaan lentojen terminaali 2 ja 3 kansainvälisten lentojen ja viimeinen terminaalin nimeltä CPH GO, käytetään pääasiassa edullisia.

Lentokentältä on suoria lentoja 111 kohteeseen Norjassa ja ulkomailla, ja se on pr. Tänään useimmat lennot Lontoon, Tukholman ja Oslon.

Päästä Kööpenhaminan keskustassa, käyttö linja-auto, juna, metro tai taksi. Jos haluat vuokrata auton Kööpenhaminassa, voit noutaa auto lentokentältä. Tässä hyvämaineinen autovuokraamojen kuten Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja budjetti.

Kööpenhaminan lentokenttä on valikoima palveluita kävijöille – myös laaja valikoima kauppoja (Tax-free) ja ruokapaikkoja. Lisäksi on useita pankkeja ja pankkiautomaatteja, matkatoimistot ja lasten leikkihuone. Hotel Hilton Copenhagen Airport sijaitsee myös lentokenttä ja on suora yhteys hotelliin ja 3-terminaaliin katettu tunnelin.