Autonvuokraus Silkeborg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Silkeborg

Silkeborg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Silkeborg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Silkeborg

Autovuokraamo Silkeborg
Autovuokraamo Silkeborg

Tanskan kaupunki Silkeborg sijaitsee Keski-Jyllannissa – noin 43 km länteen Aarhus – Ja on 42700 asukasta (2011).Kaupunki on hallinnollinen keskus Silkeborg kunnan ja kuuluu Region Midtjylland.

Silkeborg sijaitsee mäkisessä maastossa jokia ja pieniä järviä, metsän ympäröimä. Kaupunki on pieni satama, jos voi ottaa suosittu höyrylaiva ”Hjejlen” vuodelta 1861 ja Silkeborgsoerne tai Himmelbjerget.

Kaupungin vanhin rakennus on Silkeborg vuodelta 1767 – joka tänään taloa Silkeborgin museo. Tämä on kotiseutumuseo jos katso ”Tollundmand” – yksi parhaiten säilyneistä antiikin ihmisiä.

Muut matkailukohteet Silkeborg kuuluu KunstCenteret Silkeborg Bad – jossa taide, luonto ja historia on teema, taidemuseo ”museo Jorn” – ja kokoelma maalauksia ja veistoksia luonut taiteilija Asgeir Jorn ja kokemus keskus AQUA – fersvannsakvarium ja eläintarha.

Lähin lentokenttä on Billund Airport, joka sijaitsee 63 km lounaaseen Silkeborg.Myös Aarhus Airport on ehdokas – tämä on 84 km luoteeseen Silkeborg.