Autonvuokraus Aalborg Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Aalborg Lentokenttä

Aalborg Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Aalborg Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Aalborg Lentokenttä

Autovuokraamo Aalborg Lentokenttä
Autovuokraamo Aalborg Lentokenttä

Aalborg Airport (AAL) sijaitsee 6 km luoteeseen Aalborg keskustasta, ja Tanskassa kolmas suurin lentokenttä.Vuositasolla palvelevat lentokentälle noin 1,4 miljoonaa matkustajaa.

Lentoyhtiöt Air Norja, Atlantic Airways, Cimber Sterling, Norja ja SAS ovat säännölliset lennot Aalborg Airport kohteisiin kuten Oslo, Kööpenhamina, Amsterdam, Malaga ja Lontoossa.Lisäksi on olemassa useita kesän reittejä ja charter siivet.

Lentoasema avattiin vuonna 1938, ja on tällä hetkellä yksi terminaali 6 ”portit”. Suunniteltu laajennus terminaalin ja pysäköintialue – joka valmistuu vuonna 2013. Lisäksi on tarkoitus rakentaa hotelli vieressä lentokentälle.

Aalborg Airport tarjoaa matkailijoille mukavuudet, kuten ravintola / kahvila, kioski, pankkiautomaatti, lasten leikkihuone, Duty-free-myymälä, kokoustilat, ilmainen internetyhteys (Wi-Fi) ja parveke.

Saadaksesi lentokentältä keskelle Aalborgin voi käyttää liikenteen kuin taksilla, bussilla tai vuokra-autolla. Tunnettuja autovuokraamojen kuten Hertz, Avis ja Europcar on toimistoja lentokentällä.